top of page

SUPaway - INSTANT KÖRÖK
SUP - KAJAK - KENU

SUPAWAY INSTANTJAINK JELENLEG NEM ÜZEMELNEK!

A SUPaway instant körök a vizek szerelmeseinek születtek. Mi is azok vagyunk, így olyat csináltunk, ami nekünk is örömöt okozna <3

XL-SUP-RENT-SIesta-Advisor-4-960x1149.jpg

Az országban számtalan helyszínen

Jelenleg a Budapest környéki Duna szakaszokon, Balatonon és Tisza-tavon élnek már pályáink, de hamarosan további helyszínek nyílnak :)

6bc53eaafa09ae4c40b0f361b4820e81.jpg

Változatos távokon

Minden helyszínen találsz 5 km, 10 km, 21,1 km hosszú útvonalakat, de a Tisza-tavon igazi maratonnal is várunk, ha bírod a 42,2 km-t :)

HELYSZÍNEINK

Amikre már most nevezhetsz:

Girl on SUP

BUDAPEST

Budapesten két helyszínen várunk: a legszebb budapesti Duna-parton a Soroksári Duna-ágban és hamarosan a Szentendrei-Duna-ágban a Luppa-sziget mellett.

SUP Fun

BALATON

A balatoni helyszínek közül elsőként Csopak rajtol. Itt is három távon várjuk a vizek szerelmeseit.

Aerial Image of SUP

TISZA-TÓ

Sarudról a Tisza-tó legjobb strandjáról egész hétvégi programot javaslunk nektek. A Kalandpart most lesz csak igazán kalandos.

Facebook Borító 851x315 px - Egyéni méretek - Facebook bejegyzés - Square Graphic Poszt.pn

Mi az az "instant kör", mit kapok a SUPaway körökön, hogyan tudom teljesíteni?

Kérdések és válaszok

Az instant körök olyan kihívások, ahol a teljesítők egy adott útvonalon végighaladva a célban érmet és fogyasztást kapnak. A nevezéssel minden induló kap egy azonosítót, amit az útvonal teljesítésekor QR kódoknál kell megadnia. Az instant körök alapvető működéséről ajánljuk figyelmedbe a Mi az az instant fület.

Miért jó ez? Egy olyan SUP - kajak - kenu - vagy egyéb vízieszközzel teljesíthető kihívást hoztunk létre, ahol a teljesítők érmet kapnak a célban, valamint (helyszínenként különböző) fogyasztást, jellemzően 1.000,- értékben menüt. Nem csak a vízisport öröme vár tehát, de kompletten kidolgozott útvonalak, időről-időre vezetett túrák, egy gyönyörű érem, amit hazaviszel emlékbe, és a célban még jól is laksz.


A teljesítéshez minden esetben előzetes nevezés szükséges. Ezt itt a NEVEZEK gombra kattintva teheted meg. Válaszd ki a helyszínt, a távot, és fizesd be a nevezési díjat. Ekkor kapsz egy 6 jegyű azonosító számot, amit majd a teljesítésnél kell használnod.

214352146_1013851552778554_5842134729996887238_n.jpg

A budapesti köreink

DUNA 5 km - #NOCSAK bár

Fotókkal ellátott, letölthető, kinyomtatható változatban itt találod ezt a leírást, benne a QR kódok pontos helyeiről.

GPX track letölthető innen

Amennyiben a helyszínen kérdésed van, vagy problémába ütközöl, keresd Oertel Nándit a +36 30 835 3499-es telefonszámon.

Rajt: #NOCSAK BÁR – 1239 Budapest, Horgász part 66

Elindulni a Nocsak bár előtti kis stégtől tudsz. A rajtkód és a célkód a stég külső oldalán található. Ha szemben állsz a Dunával, akkor jobb oldalon van a rajtkód és bal oldalon a célkód.

A rajtkód beolvasása után, beírod a nevezéshez kapott azonosítót és már indulhatsz is.


Balra, lefelé haladsz a Dunán. 1,5 km után eléred az M0-ás hidat. A híd után jobbra tartasz és a keskenyebb ágban folytatod az utat. 2,6 km elteltével jobbra kell kanyarodni egy vékony ágra, ahol egy víz fölé lógó fa alatt kell átevezni. Nagyjából 100 méter múlva egy betongyűrűn kell átbújnod. Az ellenőrző kódot az alagút előtt találod, bal oldalon egy betonoszlopon. Ha leolvastad a kódot, húzd jól össze magad a deszkán és lökd át magad az alagúton. Keskeny ágon haladsz tovább, ahol nyaralók lesznek a bal oldaladon. 3,1 km-nél a bal oldaladon egy betonfal húzódik, próbálj meg ne túl közel menni hozzá, mert ledörzsöli a deszkád oldalát. 3,8 km-nél érsz vissza az M0-ás alá. Ezután balra kanyarog majd az ág és 4,2 km-nél visszatérsz a főághoz, ahol balra, felfelé kanyarodva folytatod az evezést. 5,6 km elteltével érsz vissza a Nocsak bárhoz, ahol a célkódot leolvasva sikeresen teljesítetted a kihívást! A célkód a vízről nézve a stég jobb található. A Nocsak bárba betérve mutasd fel a telefonodon a sikeres teljesítés igazolását és megkapod az érmed és a gofri menüt a választott üdítőddel. Pihenj és töltődj fel!

A bár nyitva tartása: 12:00-21:00 óráig. Ebben az időpontban tudod átvenni az érmet. Ha nem ekkor teljesíted, akkor visszajöhetsz nyitvatartási időben érte, vagy kérésedre postán elküldjük neked az érmed.

A Nocsak bár területén található a SUPcsi bázisa. Itt tudsz SUP deszkát és felszerelést kölcsönözni, ha nincs sajátod. Soltész István segítségével részt vehetsz itt oktatáson, vagy közös evezésre is jelentkezhetsz. A SUPcsi elérhetősége: +36 30 530 9003

214352146_1013851552778554_5842134729996887238_n.jpg

DUNA 10 km - #NOCSAK bár

Fotókkal ellátott, letölthető, kinyomtatható változatban itt találod ezt a leírást, benne a QR kódok pontos helyeiről.

GPX track letölthető innen

Rajt: #NOCSAK BÁR – 1239 Budapest, Horgász part 66

Elindulni a Nocsak bár előtti kis stégtől tudsz. A rajtkód és a célkód a stég külső oldalán található. Ha szemben állsz a Dunával, akkor jobb oldalon van a rajtkód és bal oldalon a célkód.


A rajtkód beolvasása után, beírod a nevezéshez kapott azonosítót és már indulhatsz is.

Jobbra, felfelé indulsz a Dunán. 1,4 km megtétele után egy elhagyott étterem-szerű épület lesz a jobb oldaladon. 


Ezután jobbra tartva nyílik egy keskenyebb ág, haladj tovább errefelé! 1,9 km-nél egy kis híd alatt haladsz át.


 3,8 km megtétele után visszatérsz a főágba és jobbra tartva haladsz tovább felfelé. 5,1 km evezés után egy hídhoz érsz, amely aljában, jobb oldalon a part mellett, egy facsonkhoz rögzítve találod meg az ellenőrző kódot. 


Olvasd le és megindulhatsz (végre) visszafelé, lefelé a folyón. Jó esetben segítségedre lesz visszaúton az áramlás, de vigyázz, ha lentről fúj a szél, akkor nehezebb dolgod lehet, mint felfelé evezve. A visszautat a széles ágban terveztük végig, de ha romantikázni szeretnél, nyugodtan térj vissza a csendes kis ágba, amelyiken jöttél felfelé is. Visszatérve a Nocsak bárhoz olvasd le a célkódot, amely a vízről nézve a stég bal oldalánál találsz. A Nocsak bárba betérve mutasd fel a telefonodon a sikeres teljesítés igazolását és megkapod az érmed és a gofri menüt a választott üdítőddel. Pihenj és töltődj fel!

A bár nyitvatartása: 12:00-21:00 óráig. Ebben az időpontban tudod átvenni az érmet. Ha nem ekkor teljesíted, akkor visszajöhetsz nyitvatartási időben érte, vagy kérésedre postán elküldjük neked az érmed.

A Nocsak bár területén található a SUPcsi bázisa. Itt tudsz SUP deszkát és felszerelést kölcsönözni, ha nincs sajátod. Soltész István segítségével részt vehetsz itt oktatáson, vagy közös evezésre is jelentkezhetsz. A SUPcsi elérhetősége: +36 30 530 9003

Probléma, vagy kérdés esetén: Oertel Nándi +36 30 835 3499

218981795_825393861683954_7057936668936771811_n.jpg

BALATON 5 km - CSOPAK

Fotókkal ellátott, letölthető, kinyomtatható változatban itt találod ezt a leírást, benne a QR kódok pontos helyeiről.

GPX track letölthető innen


Rajt: WIBIT pult, CSOPAK STRAND –  Csopak

Elindulni a WIBIT földi állomásánál tudsz, a rajtkód és a célkód a stand oldalán található. Ha mögötted a Balaton, akkor a kódok a stand jobb oldalán vannak.

A rajtkód beolvasása után, beírod a nevezéshez kapott azonosítót és már indulhatsz is. Jobbra, Balatonfüred felé kell indulnod. 500 méter múlva eléred a kis nádast a Csopaki kikötő mellett, kerüld meg jobbról és nézd meg a kis barátságos kikötőt.A Kerekedi-öbölhöz érsz, amit átszelhetsz keresztbe (ilyenkor kövesd a füredi kikötő sarkát), vagy maradhatsz a nádas közelében és kicsit hosszabb úton eléred a kikötőt Füreden. Folytasd tovább az utat a strand mellett, majd 2,7 km környékén eléred az oroszlános szobrot a vízben. kb. 10 méterre a parttól. 


A kódot az oszlop talpazatán találod, a víz felőli oldalon. Fordulj meg az oszlop körül és irány vissza Csopakra!

Ha a rövidebb utat választod, akkor szeld át a Kerekedi-öblöt keresztbe, de ha nagy a szél, vagy biztonságosabbnak érzed, ha közelebb evezel a parthoz, akkor maradj a part közelében. Visszaérve a csopaki kikötőhöz válaszd a kis utacskát, amely a nádas közepén vezet át! 


Szuper jó képeket lehet itt csinálni, ha nem sietsz sehová! 


Kb. 500 méter múlva visszaérsz a strandhoz. Ha a Kerekedi-öblöt mindkétszer a legrövidebb úton szeled át, akkor a teljes táv 5,4 km. A WIBIT vízi pályával szemben van a kijárat a vízből, ahol ki tudsz menni és leolvasni a célkódot. Gratulálunk, sikeresen teljesítetted a Csopak 5k kört!

A Kincsesbe betérve (30 méter a WIBIT-től a játszótér mögött) mutasd fel a telefonodon a sikeres teljesítés igazolását és megkapod az érmed és az általad választott jegeskávét vagy fröccs-koktélt. Pihenj és töltődj fel!

A Kincses nyitvatartása: 10:00-19:00 óráig. Ebben az időpontban tudod átvenni az érmet. Ha nem ekkor teljesíted, akkor visszajöhetsz nyitvatartási időben érte, vagy kérésedre postán elküldjük neked az érmed.

Ha nincs saját deszkád, a strand nyugati oldalán is tudsz SUP deszkát és felszerelést kölcsönözni.


A Kincsesbe betérve (30 méter a WIBIT-től a játszótér mögött) mutasd fel a telefonodon a sikeres teljesítés igazolását és megkapod az érmed és az általad választott jegeskávét vagy sportfröccsöt. Pihenj és töltődj fel!

A Kincses nyitvatartása: 10:00-20:00 óráig. Ebben az időpontban tudod átvenni az érmet. Ha nem ekkor teljesíted, akkor visszajöhetsz nyitvatartási időben érte, vagy kérésedre postán elküldjük neked az érmed.


Ha nincs saját deszkád, a strand nyugati oldalán is tudsz SUP deszkát és felszerelést kölcsönözni.

Probléma, vagy kérdés esetén: Oertel Nándi +36 30 835 3499

IMG_20210726_162709.jpg

TISZA-TÓ 5 km - SARUD

Fotókkal ellátott, letölthető, kinyomtatható változatban itt találod ezt a leírást, benne a QR kódok pontos helyeiről.

GPX track letölthető innen

Rajt: Sarud Élményfalu - 3386 Sarud, KalandPart (Tisza-tó) GPS: 47.58042343195126, 20.612162655003957

Elindulni az Élményfalu vízi bázisáról tudsz, az ő konténerükön találod a RAJT és a CÉL kódot is.


A rajtkód beolvasása után, beírod a nevezéshez kapott azonosítót és már indulhatsz is. Ha a móló mentén elindulsz, akkor balra kell fordulnod a kikötőből kiérve. A part vonalát kövesd. A track a part menti útvonalat tartalmazza, de ha a Poroszlói-Kis-Tiszán haladsz, akkor is ugyanoda érsz majd. Ez a változat irányonként 300 méterrel hosszabb, de kanyargós, kalandos, aranyos. Érdemes esetleg visszafelé ezt választani, ha marad egy kis extra erőd.

Amikor elhaladsz a Neptun kikötő előtt (Sarud után ez az első kikötő, nem tudod eltéveszteni), akkor kell enyhén jobbra tartva a Kis-Tiszára áthaladni, mert csak onnan jutsz majd a kilátóhoz.

A Poroszlói-Kis-Tiszára kiérve (egy csatornának fogod érzékelni, kétoldalt gyönyörű Nádasokkal, sok tavirózsával, gazdag madárvilággal), az első kereszteződésénél fordulj jobbra (tábla van a sarkon, nem viccelek!).


Majd kb. 30 méter után balra egy keskeny “ösvényre” (kb. 3-5 méter széles, látszik is a fenti képen a tavirózsa-mező közepén). Ez vezet pár száz méter után a kilátóhoz, növényzet-függő, de innen már normál esetben látod is a kilátót.

A pályán egy darab ellenőrzőpont van (a rajt-célon felül), ezt a kilátó lábán találod. A kilátóhoz érve a lépcső alatti, kifelé néző lábán van, amit a SUP-ról is le tudsz olvasni.


Visszafelé követheted ugyanezt az útvonalat, vagy mehetsz végig a Kis-Tiszán, ami nagyon hangulatosan kanyarog az Élményfaluig.


Gratulálunk, sikeresen teljesítetted a Tisza-tó 5k kört! Ez a leghosszabb 5 k körünk, mert útvonaltól függően 7-7,5 km-t eveztél a teljesítésért.

A kikötőbe visszaérve olvasd be a CÉL kódot és kérd a sikeres teljesítésért az érmed és az 1.000,- értékű kupont, amit a strandon bármely büfében beválthatsz. Pihenj és töltődj fel!

Csak nyitvatartási időben tudod átvenni az érmet. Ha nem ekkor teljesíted, akkor visszajöhetsz nyitvatartási időben érte, vagy kérésedre postán elküldjük neked az érmed, de ebben az esetben elesel a fogyasztástól.


Ha nincs saját deszkád, ugyanitt tudsz SUP deszkát és felszerelést kölcsönözni.


Probléma, vagy kérdés esetén: Oertel Nándi +36 30 835 3499

IMG_20210726_132642 (1).jpg

TISZA-TÓ 10 km - SARUD

Fotókkal ellátott, letölthető, kinyomtatható változatban itt találod ezt a leírást, benne a QR kódok pontos helyeiről.

GPX track letölthető innen

Rajt: Sarud Élményfalu - 3386 Sarud, KalandPart (Tisza-tó) GPS: 47.58042343195126, 20.612162655003957

Elindulni az Élményfalu vízi bázisáról tudsz, az ő konténerükön találod a RAJT és a CÉL kódot is.


A rajtkód beolvasása után, beírod a nevezéshez kapott azonosítót és már indulhatsz is. Ha a móló mentén elindulsz, akkor szembe menj át a Kis-Tiszán a nyílt vízre, majd amikor lesz lehetőséged lesz rá (a sulyom és a tavirózsa aktuális állapotától függ, hogy épp merre tudsz kényelmesen közlekedni) fordulj balra, célozd az Óhalászi-sziget csúcsát.


A sziget partvonalát kövesd a füredi oldalán, és észre fogod venni jobb kéz felől a kilátót.

A kilátó lábán találod az ellenőrző kódot.


Visszafelé, ha jól tájékozódsz (de alapvetően simán látható is), egy kis kerülővel az 5 km-es táv kilátóját is célbaveheted.

Ha csak simán visszaeveznél, akkor ugyanezen az útvonalon jutsz vissza a célba.

Gratulálunk, sikeresen teljesítetted a Tisza-tó 10k kört!

A kikötőbe visszaérve olvasd be a CÉL kódot és kérd a sikeres teljesítésért az érmed és az 1.000,- értékű kupont, amit a strandon bármely büfében beválthatsz. Pihenj és töltődj fel!

Csak nyitvatartási időben tudod átvenni az érmet. Ha nem ilyenkor teljesíted, akkor visszajöhetsz nyitvatartási időben érte, vagy kérésedre postán elküldjük neked az érmed, de ebben az esetben elesel a fogyasztástól.


Ha nincs saját deszkád, a strand nyugati oldalán is tudsz SUP deszkát és felszerelést kölcsönözni.

Probléma, vagy kérdés esetén: Oertel Nándi +36 30 835 3499

212034765_233515231947858_2579839271649822295_n.png

További információk

Felelősségvállalás és további tudnivalók

Szabályzat, felelősségvállalási nyilatkozat és privacy policy

Az online áruházat csak a 18. életévüket betöltött személyek használhatják. Aki az online áruházba regisztrál és ott vásárol, megadja személyes adatait és hozzájárul ahhoz, hogy azokat RUNaway.hu az „Adatvédelmi nyilatkozatában” foglaltak szerint dolgozza fel. Az egyes termékekre vonatkozó visszatérési lehetőségek (azaz a nevezések átruházása és lemondására vonatkozó feltételek) mindig az adott esemény aloldalán vannak feltüntetve.

Adatvédelmi nyilatkozat:

A weboldalunk Felhasználóira vonatkozó információk védelmét elsődleges fontosságúnak tartjuk és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy weboldalunk használatakor biztonságban érezhesd magad. Jelen Adatvédelmi nyilatkozat személyes adataid, jogaid, illetve mi, mint adatkezelő, felelősségére vonatkozó szabályokat és azok terjedelmét ismerteti. Korszerű technikai és szervezeti intézkedésekkel biztosítjuk a feldolgozott személyi adatok magas szintű védelmét és az illetéktelen hozzáférés megakadályozását. Adatkezelő: RUNaway Sportszervező Kft. Az adatfeldolgozás célja A RUNaway a weboldal használóinak személyes adatait a www.runaway.hu weboldalon (továbbiakban a „weboldal”) az online áruházzal kötött szerződések helyes teljesítésre céljára használja. Eszerint az adatokra elsősorban az alábbiak miatt van szükség: - regisztráció a weboldalon - szerződéskötés - pénzügyi rendezés - a Felhasználó jogainak érvényesítése (pl. szerződés visszavonása) Amennyiben hozzájárulsz ahhoz, hogy az új kihívásokról és a speciális ajánlatokról tájékoztatást kapj, úgy a RUNaway az adatokat aszerint kezeli, hogy tájékoztatást kapj ezekről. Az adatokat jogunkban áll harmadik fél részére kiadni, de csak olyan partnereink részére, akiknek szükségük van erre az információra a kihívásaink megrendezése során, így például időmérő rendszer üzemeltetése céljából, de nem adjuk ki reklámajánlatok céljára, kivéve, ha ezzel pl. ingyenes indulást biztosítunk az adott eseményen, de ezt mindig részletesen leírjuk az adott kihívás leírásában.


Felelősségvállalási nyilatkozat:

Kijelentem, hogy a RUNaway által szervezett kihíváson a saját felelősségemre veszek részt, nincsen olyan egészségügyi problémám, betegségem, mely a kihíváson való részvételemet korlátozná vagy akadályozná. Kijelentem, hogy alkohol, gyógyszer, drog befolyása alatt nem állok, az egészségügyi, fizikai és mentális állapotom a kihíváson való részvételemet lehetővé teszi. Kötelezettséget vállalok arra, hogy az eseményre vonatkozó valamennyi sportszabályt és előírást betartom, azon sportemberhez méltó magatartással veszek részt, saját és sporttársaim testi épségét óvom. Elfogadom, hogy a kihívás szervezői, bármely résztvevő egészségkárosodásáért, vagy a kihívással összefüggésben keletkezett károkért kártérítésre nem kötelezhetőek. Az adott kihívásra vonatkozó speciális szabályozások a mindenkori weboldalon, az eseménynél vannak feltüntetve, a kihíváson való induláskor ezeket automatikusan elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a kihívás közterületen történik, ennek megfelelően valamennyi a közterület használatára vonatkozó jogszabályi előírást betartom (így különösen, de nem kizárólagosan vízi KRESZ szabályainak betartása, szemetelés elkerülése stb.) Hozzájárulok, hogy minden a kihíváson rólam készült fotó vagy videó anyagot, illetve képmást a RUNaway a jogszabályi követelményeknek megfelelő módon és mértékben felhasználjon, illetve kezeljen, így különösen hozzájárulok a képmásom marketing célú, illetve biztonsági okokból történő archiválásához, rögzítéséhez és felhasználásához. Hozzájárulok, hogy a szervező a személyes adataimat a kihívás lebonyolításához 3. fél részére átadja. Marketing célokra ezeket az adatokat nem használjuk fel (kivéve, amennyiben ezt külön feltüntetjük). Kijelentem, hogy nagykorú, cselekvőképes személy vagyok.


Vízisporteszközök használatára vonatkozó külön szabályok:

A SUPaway instant körök egyénileg teljesíthetők, erre alkalmas időjárás esetén az év minden napján, napkeltétől napnyugtáig, de kizárólag saját felelősségre. A jelentkezők magukra nézve a hazai vízisporteszközökre vonatkozó szabályozást elfogadják, azt saját élrdekükben maradéktalanul betartják. A vízi szabályok miatt a nevezési korhatár 14 év, az útvonalak teljesítése közben a parttól 1500 méternél messzebb eltávolodni tilos. Mentőmellény viselése minden esetben, végig a vízen kötelező, az indulás alapvető feltétele az úszni-tudás, vízbiztonság megléte. Amennyiben a helyszínen viharjelző rendszer működik, úgy annak a jelzését kötelező figyelni, szükség esetén a teljesítést megszakítani. Sikertelen teljesítés esetén új lehetőséget biztosítunk a teljesítésre. A víz veszélyes, képesnek kell lenned felmérni, hogy az adott körülmények között biztonságosan tudod-e teljesíteni a kihívást. A helyszínen semmilyen külső segítséget nem biztosítunk, nem vagyunk jelen, az indulóknak képesnek kell lenni egyedül teljesíteni a kihívásokat. Az egyes helyszíneken a tájékozódás, az ellenőrző pontok megtalálása, a vízen a kötelező felszerelések megléte az induló feladata. Az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Ezeket a feltételeket a nevezéseddel elfogadod.

bottom of page