RUNaway Sportszervező Kft.

A RUNaway-t 2019-ben hoztuk létre családi vállalkozásként, futóversenyeket és instant futóköröket szervezünk, 2020-ban már több, mint 4000 teljesítés volt a RUNawaynél. Célunk, hogy versenyre ne csak a profik járjanak, eseményeinken ötvözzük a terep- és aszfalt távokat. Szeretnénk megőrizni minden rendezésnél a családias hangulatot, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra. 

Várunk szeretettel 2021-ben versenyeinket, instantjainkon! 

Zsó és Máté

(Karlovitz-Thurnherr Zsófia és Karlovitz Máté)

 

25 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, a RUNaway-t 2019-ben alapítottam, ex-UltraBalaton versenyigazgatóként. Terepfutó vagyok, ironman, imádok bringázni. Az útvonalak, amiket a Runaway versenyein futsz az én fejemből pattanak ki, minden szervezési folyamat mögött én vagyok.

Karlovitz Máté

Közgazdász, személyi - és spinning edző, futó, anya vagyok. A RUNaway-nél a kommunikáció a területem, minden megjelenés, poszt, design mögött én vagyok. Lelkesen támogatom a kezdőket és az újrakezdőket, célom, hogy a sport minél szélesebb körben mindennapos legyen.

Karlovitz-Thurnherr Zsófia

 
 

Grafikus, a RUNaway rókáinak megálmodója, az ötleteink általa öltenek testet, ő az, aki egy skiccből varázsol csodákat nekünk :) Kinga terepfutó, Nielsonnal rémisztgeti a vadakat az erdőkben. :)

Oláh Kinga

Az összes érmünk nála készül, rengeteg grafikánk mögött lapul Zsolt keze munkája. Triatlonos, 2020-ban több, mint 10 000 km-t kerékpározott :)

Kreisz Zsolt "Macy"

Évi és Nándi készíti a pólóinkat, zsákjainkat, bögréinket és mindent, amit még kitalálunk, grafikai segítséget is kapunk tőlük. Mindketten futók :)

42k

Zsolt és Peti kezeli a mögöttünk álló informatikai hátteret, ők alakítják a nevezési felületeket, ők teszik lehetővé az élő követést az instantjainkon és ők tépik a hajukat, mikor valami újat kitalálunk :)

Informatika

 

+36 20 460 5191

  • Facebook
  • Instagram

SZPONZORAINK
Garmin Red Bull Daikin Compressport Mazda