top of page
2021_patakpart_borito.jpg

6. GARMIN Patakparti Futónap

2023. augusztus 26. szombat

Idén már hatodik alkalommal vár a Garmin Patakparti Futónap változatlan útvonal és feledhetetlen hangulat mellett.

A verseny társszervezői a Navi-Gate Kft. (www.garmin.hu), a XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal 

(www.bp16.hu)


#barátok #Garminhu #patakpart #Garminpatakpart #Sport&Fun

Nevezz early bird 04.16-18-ig és ajándékba kapsz egy választható zsákot

A zsákot csak az első két nap felnevezőknek biztosítjuk ajándékba, utána 1.990,-ért lesz elérhető

Facebook Hirdetés 1200x628 px (24).png

Esemény információk

IDŐPONT:

2023. augusztus 26. szombat 09:00. Esőnap nincs, a versenyt kellemetlen időjárás esetén is megrendezzük. Extrém időjárási viszonyok - meteorológiai riasztás - esetén a verseny elhalasztásának jogát fenntartjuk.


HELYSZÍN:

Budapest, XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút Hermina út felőli vége.

A Kalóz Burgert a Waze-be is beütheted.

koordináták: 47.528909, 19.193832


TÁVOK:

Gyerekfutam: 1 km / ingyenes/ nevezés csak 04.18-tól

8 km (1 kör) szintidő 01:15 óra

16 km (2 kör) szintidő 02:00 óra

ÚTVONAL: online: https://www.alltrails.com/explore/map/garmin-patakparti-futonap-1e0a840

Letölthető gpx fájl itt :)

IDŐREND:

08:00 versenyközpont nyitás

09:00 16 km rajt

11:00 gyerekfutam rajt

11:30 8 km rajt

12:30 eredményhirdetés és TOMBOLA


NEVEZÉS:

Előnevezési időszak 2023.04.16-18-ig:

8 km és 16 km 7.990,- + ajándék zsák

Normál nevezés 04.19-04.31-ig 7.990,- ajándék zsák nélkül


Emelt nevezési díj 05.01-től: 8.990,- a létszámlimitek eléréséig, de legkésőbb 08.23-ig.


A Garmin nemzetközi versenypólója a mérettől függően a készlet erejéig jár minden nevezés mellé. Érdemes minél korábban nevezni, hogy neked is jusson belőle a méretedben.

LÉTSZÁMLIMIT:

A 8 km-es távon 350, a 16 km-en 250 nevezést tudunk fogadni. A létszámok elérésekor a nevezést lezárjuk, akár a nevezési időszak alatt is.

RAJTCSOMAG:

⬇️⬇️⬇️A Rajtcsomag átvétel információihoz görgess még lejjebb. ⬇️⬇️⬇️


PÓLÓ:

Minden felnőtt távon induló rajtcsomagja tartalmaz egy db méretre szóló (nemenként eltérő szabású) technikai pólót (a készlet erejéig), valamint a 8 km-es és 16 km-es távokon, szintidőn belüli célbaérkezés esetén minden teljesítő befutóérmet kap.

GYEREK VERSENY:

A gyerekek utánpótlás-versenyében minden célba érkező gyermek befutóérmet kap.

VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:

2023. augusztus 26. szombat, 08:00-13:00

Az útvonal

Végig a patakparton, forgalom mentes, kiváló minőségű aszfaltos útvonalon

Éremterv

2023-ban a Garmin 7X-ről mintáztuk az érmet, melyen a befutóidődet saját magadnak beszínezheted majd a célbaérkezésed után :)

Aszfalt útvonal

A verseny kizárólag kiváló minőségű, aszfaltos kerékpárúton halad, autóutat nem keresztez, szintemelkedése elhanyagolható. Budapest XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút. A fordító a kerékpárút Cinkotai úti végén található.

Frissítés

Az útvonalon egy-egy frissítőpont kerül kialakításra, így a gyerek futamon egyszer a célban; a 8 km-es távon kétszer (féltávon és a célban), a 16 km-es távon (2 kör) pedig négyszer. Minden távon víz, izotóniás ital, banán, és sós keksz áll rendelkezésedre.

Rajtcsomag átvétel

A verseny előtti sorbanállás elkerülésére javasoljuk az előzetes rajtcsomag átvételt. Ezt a Garmin Running Club klubhelységében tartjuk, a XIII. kerület Visegrádi utca 80-ban.

08.24. csütörtök 15:30-18:00

Ha más mód nincs, akkor a helyszínen is átveheted a rajtcsomagot, a versenyközpontban a rajtod előtt legkésőbb 15 perccel.

Dobogósok

Versenyszámonként és nemenként az első 3 helyezett trófeát kap a 8 km-en és 16 km-en.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban wc-t, öltözőt és csomagmegőrzést biztosítunk, de zuhanyzási lehetőség nem lesz.

Facebook Hirdetés 1200x628 px - Egyéni méretek (2).png

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, LEMONDÁS, INFORMÁCIÓK:

 • A nevezési időszakban megszerezhető Garmin pólóból mindent megteszünk, hogy a kért méretet biztosítsuk, de a készletet a központi Garmintól kapjuk, így  a pólókat a nevezések befizetésének sorrendjében fogjuk kiosztani.

 • Vis major esetén, amennyiben a verseny meghiúsul, a nevezés beváltható a Garmin MÓKUS instant indulásra (10, 14, 25, 50 km), vagy Adrenalin körre (10 km). Nevezési díj vissza nem jár, lemondás esetén a zsák és a póló elvész. Lemondás legfeljebb 2 héttel a verseny előtt lehetséges.

 • Amennyiben a vonatkozó rendelkezések megkövetelik a tömegsport rendezvényeken a védettségi igazolvány meglétét, úgy ezt ellenőrizni fogjuk. Ennek hiánya nem jogosít fel a nevezés lemondására, átváltására.

 • A nevezések nem átadhatók.

 • A versenyen mindenki saját felelősségére indul. Az esetleges balesetekért, sérülésekért, anyagi károkért a verseny szervezői nem vállalnak felelősséget. Felhívjuk figyelmedet, hogy még egy rövid távú verseny is rejthet magában egészségügyi kockázatot. Kérjük, saját érdekedben csak akkor állj rajthoz, ha minden szempontból felkészült vagy! Betegen, lázasan, sérülten, kialvatlanul a verseny erősen ellenjavallt! Nevezéseddel ezeket általad elfogadottnak tekintjük!

 • A versenyen tilos kutyával, vagy más állattal indulni.

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 14 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • Szervezők vállalják, hogy az indulók személyes adatait bizalmasan kezelik, harmadik fél részére marketing célokból át nem adják át, az elérhetőségeket kizárólag a versennyel kapcsolatos kommunikációra, szervezési kérdésekre használják. A verseny honlapján közzétesszük az eredménylistán: a versenyzők nevét, nemét, rajtszámát és eredményét.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

bottom of page