RUNapest

Budapesti instant 15 és 25 km-en, aszfalton, a város szívében

A RUNapest instantjai nagyrészt a Dunaparton csalinkáznak 3 különböző útvonalon. Nevezésedből 500 Ft a SUHANJ! Alapítványnak megy.

 

RUNapest tudnivalók

Távok és trackek

Letölthető gpx track

Nyuszis kör 

Nyuszis kör XTRA

Agaras kör 25 km

Jótékonyság

Nevezési díjadból 500 Ft-al a SUHANJ! Alapitványt támogatod, akik mozgásukban korlátozott társainknak segítik hozzá a mozgás öröméhez

Nevezés

A nevezés és az instant QR kódos futás részleteiért kérlek olvasd el a "Mi az az instant?" fül alatti információkat!

 
 

Tudnivalók a teljesítéshez

Szintidők

Nyuszis kör: 2,5 óra (futva) / 5 óra (túrázva)
Nyuszis XTRA: 3 óra (futva) / 6 óra (túrázva)
Agaras kör: 3,5 óra (futva) / 7 óra (túrázva)

Start / Cél / Éremátvétel

Start/Cél: SUHANJ! Fitness. éremátvétel jelenleg az Édesmindegy Desszertbárban van nyitvatartási időben (Pozsonyi út 16, 1137)

Vízvételi lehetőség

A Suhanj! Fitness zárvatartása alatt is nagyon sok helyen találhatsz kutat az útvonal mentén, azonban ezeknél figyelj, hogy hideg időben elzárhatják őket. Ajánljuk a Margit-szigetet, a Várkert Bazár ivócsapjait és az Olimpiai-parkot. www.kozkutak.hu

Segítség

Ha bárhol elakadsz, problémába ütközöl, keress minket telefonon, segítünk hogy tovább mehess: Karlovitz Máté +36 20 460 5191
Nevezési, számlázási kérdésekkel keresd Szentpáli Évát az info@runaway.hu címen.

QR kódok helyei

Nyuszis kör 
Nyuszis XTRA
Agaras kör

Felelősségvállalás

A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó futás/túra, melyen neked kell gondoskodnod magadról. Az útvonal több helyen keresztez autóutat, villamos pályát, forgalmas szakaszokat is. A nevezéseddel elfogadod, hogy a KRESZ betartása kötelező, az utakon nem futva kelsz át, teljesítésed nem azon a pár másodpercen múlik. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd.

 

QR kódok pontos helyei

Letölthető dokumentumként, amit ki tudsz nyomtatni és magaddal vinni, feljebb találod!

Nyuszis kör 15 km

 1. RAJT a Suhanj! Fitness bejáratánál. (Vigyázz, mert ott van mellette a CÉL is, az majd csak a végén kell)

 2. JAPÁNKERT (4,2 km) Ahogy elfutsz a Japánkert mellett, a kerthez tartozó épület mellett található első bringatárolón és az utolsó bringatároló melletti szürke elektromos dobozon IS megtalálod a kódot.

 3. KONDIPARK (6,7 km) a fő kód a Margitszigeti Atlétikai Club (MAC) bejáratánál, az időmérő kapu előtt 3 méterrel található, a kb. 1 m magas tájékoztató táblán. A pótkód 25 méterrel később, bal kéz felől, a kút utáni első fekete oszlop hátulján.

 4. SZABADSÁG HÍD (11,1 km) A híd előtt, az alsórakpartra vezető lépcső előtt egy sárga tábla hátulján van, míg a pót kódot a lépcső után egy zöld tábla hátulján találod.

 5. KISKIRÁLYLÁNY (12,8 km) A Kiskirálylány mellett található, az alsórakpartra vezető lépcső bejáratánál találod, egy szürke dobozon, föld magasságban, a dombormű tovében. A pót kód a királylány jobbján lévő oszlop tövében, szintén föld magasságban, a korlát mögött.

 6. CÉL - A RAJT kódja mellett, az ablak másik sarkában 

Nyuszis kör XTRA 15 km, sok szint, QR kódok képekkel ITT

 1. RAJT a Suhanj! Fitness bejáratánál. (Vigyázz, mert ott van mellette a CÉL is, az majd csak a végén kell)

 2. GÜL BABA (1,5 km) Egy ingatlanos tábla jobb alsó sarkán, a pótkód a kutyának fűre kakilni tilos tábla :D hátoldalán

 3. BUDAI VÁR (4,3 km) A Halászbástya mellett pár lépcsőt lépj fel a Szentháromság parkba, a lépcső mellett található szellőző hátoldalán van a kód. Pótkód onnan néhány méterre elektromos dobozokon.

 4. GELLÉRT HEGY (10,3 km) A kilátópont melletti villanyoszlopon térdmagasságban, a pótkód egy villanyoszloppal lejjebb.

 5. SZABADSÁG HÍD (11,4 km) A híd előtt, az alsórakpartra vezető lépcső előtt egy sárga tábla hátulján van, míg a pót kódot a lépcső után egy zöld tábla hátulján találod.

 6. KISKIRÁLYLÁNY (13 km) A Kiskirálylány mellett található, az alsórakpartra vezető lépcső bejáratánál találod, egy szürke dobozon, föld magasságban, a dombormű tovében. A pót kód a királylány jobbján lévő oszlop tövében, szintén föld magasságban, a korlát mögött.

 7. CÉL - A RAJT kódja mellett, az ablak másik sarkában 

Agaras kör 25 km

 1. RAJT a Suhanj! Fitness bejáratánál, az ajtón. (Vigyázz, mert ott van mellette a CÉL is, az majd csak a végén kell)

 2. DUNA ARÉNA (3,8 km) A Duna Aréna mögötti kék-fehér, fa BMX pályán, a tartó lábakon találod két helyen is.

 3. JAPÁNKERT (5,6 km) Ahogy elfutsz a Japánkert mellett, a kerthez tartozó épület mellett található első bringatárolón és az utolsó bringatároló melletti szürke elektromos dobozon IS megtalálod a kódot.

 4. KONDIPARK (8 km) a fő kód a Margitszigeti Atlétikai Club (MAC) bejáratánál, az időmérő kapu előtt 3 méterrel található, a kb. 1 m magas tájékoztató táblán. A pótkód 25 méterrel később, bal kéz felől, a kút utáni első fekete oszlop hátulján.

 5. SZABADSÁG HÍD (12,5 km) A híd előtt, az alsórakpartra vezető lépcső előtt egy sárga tábla hátulján van, míg a pót kódot a lépcső után egy zöld tábla hátulján találod.

 6. KOPASZI-GÁT (16 km) A gát legvégén, két hajózási tábla alatt találod a kódot és a pótkódot.

 7. NEMZETI SZÍNHÁZ (18,8 km) A színház előtti park kapu szobránál, a képen látható villanyoszlopon, és a pót kód szintén a képen található, a villanyoszloptól jobbra lévő kis világítós oszlopkán.

 8. KISKIRÁLYLÁNY (22,8 km) A Kiskirálylány mellett található, az alsórakpartra vezető lépcső bejáratánál találod, egy szürke dobozon, föld magasságban, a dombormű tovében. A pót kód a királylány jobbján lévő oszlop tövében, szintén föld magasságban, a korlát mögött.

 9. CÉL - A RAJT kódja mellett, az ablak másik sarkában