top of page
KROKI KÖRÖK (1).png

GARMIN BIKEaway 
instant bringás körök

A BIKEaway instant körök a bringa szerelmeseinek születtek. Mi is azok vagyunk, így olyat csináltunk, ami nekünk is örömöt okozna <3

Minden 3. azonos névre szóló nevezés után meglepünk egy vagány BIKEaway kulaccsal :) A kulacs és az opcionálisan vásárolt póló a Nyúlcipőbolt Újbuda üzletében vehető át előzetes egyeztetést követően. A pólóról automatikus e-mail megy, ha átvehető. 

Biker Going Uphill

Az országban számtalan helyszínen

Jelenleg a Rómain, a Budai-hegységben és Törökbálinton élnek majd a pályáink, de hamarosan további helyszínek nyílnak :)

Image by Coen van de Broek

Változatos távokon

Minden helyszínen találsz rövidebb és hosszabb távokat, a távok felosztása: kroki / krokodil / iron :)

HELYSZÍNEINK

Amikre már most nevezhetsz:

TÖRÖKBÁLINT - TUTTOBICI

20220602_113455.jpg

RÓMAI PART - CSILLAG BÜFÉ

23 km - Szentendre kör útvonal / track letöltés

útvonal leírás fotókkal

60 km - Pap-rét - Visegrád útvonal / track letöltés 

útvonal leírás fotókkal

110 km - Duna-kanyar - Zebegény útvonal / track letöltés

útvonal leírás fotókkal hamarosan

fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

obuda-szentendre-bicikliut-polyak-attila-048.exact1980w.jpg

BUDAI HG.- SZÉPJUHÁSZNÉ - MTB

20220603_113834.jpg

Mi az az "instant kör", mit kapok a BIKEaway körökön, hogyan tudom teljesíteni?

Az instant körök olyan kihívások, ahol a teljesítők egy adott útvonalon végighaladva a célban érmet és fogyasztást kapnak. A nevezéssel minden induló kap egy azonosítót, amit az útvonal teljesítésekor QR kódoknál kell megadnia. Az instant körök alapvető működéséről ajánljuk figyelmedbe a Mi az az instant fület.

Miért jó ez? Egy olyan bringával teljesíthető kihívást hoztunk létre, ahol a teljesítők érmet kapnak a célban, valamint (helyszínenként különböző) fogyasztást. Nem csak a bringasport öröme vár tehát, de kompletten kidolgozott útvonalak, időről-időre vezetett túrák, egy gyönyörű érem, amit hazaviszel emlékbe, és a célban még nassolsz is.


A teljesítéshez minden esetben előzetes nevezés szükséges. Ezt itt a NEVEZEK gombra kattintva teheted meg. Válaszd ki a helyszínt, a távot, és fizesd be a nevezési díjat. Ekkor kapsz egy 6 jegyű azonosító számot, amit majd a teljesítésnél kell használnod.

Amennyiben pólót is kérsz a nevezésedhez, úgy annak átvétele a Nyúlcipőbolt Újbuda (Budapest, Október huszonharmadika u. 21, 1117) üzletében történik, erről KÜLÖN értesítünk, kérünk, addig ne menj felvenni a pólót, amíg nem kapsz e-mailt! :)

Romantic Picnic Couple

További információk

Felelősségvállalás és további tudnivalók

Szabályzat, felelősségvállalási nyilatkozat és privacy policy

Az online áruházat csak a 18. életévüket betöltött személyek használhatják. Aki az online áruházba regisztrál és ott vásárol, megadja személyes adatait és hozzájárul ahhoz, hogy azokat RUNaway.hu az „Adatvédelmi nyilatkozatában” foglaltak szerint dolgozza fel. Az egyes termékekre vonatkozó visszatérési lehetőségek (azaz a nevezések átruházása és lemondására vonatkozó feltételek) mindig az adott esemény aloldalán vannak feltüntetve.

Adatvédelmi nyilatkozat:

A weboldalunk Felhasználóira vonatkozó információk védelmét elsődleges fontosságúnak tartjuk és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy weboldalunk használatakor biztonságban érezhesd magad. Jelen Adatvédelmi nyilatkozat személyes adataid, jogaid, illetve mi, mint adatkezelő, felelősségére vonatkozó szabályokat és azok terjedelmét ismerteti. Korszerű technikai és szervezeti intézkedésekkel biztosítjuk a feldolgozott személyi adatok magas szintű védelmét és az illetéktelen hozzáférés megakadályozását. Adatkezelő: RUNaway Sportszervező Kft. Az adatfeldolgozás célja A RUNaway a weboldal használóinak személyes adatait a www.runaway.hu weboldalon (továbbiakban a „weboldal”) az online áruházzal kötött szerződések helyes teljesítésre céljára használja. Eszerint az adatokra elsősorban az alábbiak miatt van szükség: - regisztráció a weboldalon - szerződéskötés - pénzügyi rendezés - a Felhasználó jogainak érvényesítése (pl. szerződés visszavonása) Amennyiben hozzájárulsz ahhoz, hogy az új kihívásokról és a speciális ajánlatokról tájékoztatást kapj, úgy a RUNaway az adatokat aszerint kezeli, hogy tájékoztatást kapj ezekről. Az adatokat jogunkban áll harmadik fél részére kiadni, de csak olyan partnereink részére, akiknek szükségük van erre az információra a kihívásaink megrendezése során, így például időmérő rendszer üzemeltetése céljából, de nem adjuk ki reklámajánlatok céljára, kivéve, ha ezzel pl. ingyenes indulást biztosítunk az adott eseményen, de ezt mindig részletesen leírjuk az adott kihívás leírásában.


Felelősségvállalási nyilatkozat:

Kijelentem, hogy a RUNaway által szervezett kihíváson a saját felelősségemre veszek részt, nincsen olyan egészségügyi problémám, betegségem, mely a kihíváson való részvételemet korlátozná vagy akadályozná. Kijelentem, hogy alkohol, gyógyszer, drog befolyása alatt nem állok, az egészségügyi, fizikai és mentális állapotom a kihíváson való részvételemet lehetővé teszi. Kötelezettséget vállalok arra, hogy az eseményre vonatkozó valamennyi sportszabályt és előírást betartom, azon sportemberhez méltó magatartással veszek részt, saját és sporttársaim testi épségét óvom. Elfogadom, hogy a kihívás szervezői, bármely résztvevő egészségkárosodásáért, vagy a kihívással összefüggésben keletkezett károkért kártérítésre nem kötelezhetőek. Az adott kihívásra vonatkozó speciális szabályozások a mindenkori weboldalon, az eseménynél vannak feltüntetve, a kihíváson való induláskor ezeket automatikusan elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a kihívás közterületen történik, ennek megfelelően valamennyi a közterület használatára vonatkozó jogszabályi előírást betartom. Hozzájárulok, hogy minden a kihíváson rólam készült fotó vagy videó anyagot, illetve képmást a RUNaway a jogszabályi követelményeknek megfelelő módon és mértékben felhasználjon, illetve kezeljen, így különösen hozzájárulok a képmásom marketing célú, illetve biztonsági okokból történő archiválásához, rögzítéséhez és felhasználásához. Hozzájárulok, hogy a szervező a személyes adataimat a kihívás lebonyolításához 3. fél részére átadja. Marketing célokra ezeket az adatokat nem használjuk fel (kivéve, amennyiben ezt külön feltüntetjük). Kijelentem, hogy nagykorú, cselekvőképes személy vagyok.


Az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Ezeket a feltételeket a nevezéseddel elfogadod.

bottom of page