top of page
Sztendre (1).png

GARMIN WTF SZTENDRE

2022. június 19. vasárnap

Terep vagy aszfalt? Válassz! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;) 

ASZFALT

A Szentendréről  rajtoló verseny aszfaltos útvonala, távtól függően a Skanzen mögötti rajthelytől a Sztaravoda - Pap-rét - Urak asztala erdészeti aszfaltutat követi, majd ugyanezen az útvonalon vissza. Végig forgalommentes, zárt erdészeti utakon futhattok, a Visegrádi-hegységben, az erdő szívében. 

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a Skanzen mögötti rajthelytől a Sztaravoda-völgy - Pap-rét - Vörös-kő - Urak asztala pontokat érinti. A teljes útvonal a Visegrádi-hegység turistaútjain halad. 

#zöld #erdő #madárcsicsergés #patak #futás #flow #rajt #adrenalin #cél

Válassz érmet!

Instagram Bejegyzés 1080x1080 px (85).png

Vörös-kő érem

Csak május 1-ig jár hozzá nevesített trikó

278924224_358965749624112_8085073776545758775_n.png

Rosegold érem

A nevezési időszak végéig nevesített trikó jár hozzá

118690300_748206345968441_90658202313722

GARMIN WTF SZTENDRE 

hibrid verseny

Jelöld az eseményt facebookon ITT!

Helyszín

Szentendre, Sztaravoda völgy (a Skanzen után jobbra) 47°42'05.2"N 19°02'38.6"E. Parkolás a Dombalja utcában. A versenyközpontba a facebookon telekocsit szervezünk, figyeld az esemény információit!

Versenyközpont

A versenyközpont nyitvatartása 2022.06.19. vasárnap, 08:00-14:00, eredményhirdetés várhatóan 13:45, a távok és a beérkezések függvényében. A versenyközpontban is lesz lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Távok

A szintidő egységesen 4 óra 

Rajtcsomagok és nevezés

A rajtcsomag idén trikót tartalmaz, melyet az előnevezőknek feliratozunk!


A nevezés a ROSEGOLD éremmel korlátozottan elérhető, melynek összege névre szóló trikóval 6.990,- Amíg ez a nevezés elérhető a nevezési rendszerben, addig van rá helyünk, nyugodtan nevezz be. A teljes mennyiség mellé nevesített trikó jár, időkorlát nélkül.

A normál nevezés az új éremmel sávosan változik:

előnevezés 04.22-05.01-ig 9.990,-

Ebben az időszakban a trikó hátára rákerülhet a neved, beceneved, csatakiáltásod :)

normál nevezés 05.02-től 9.990,-

de ebben az időszakban már nem nevesített trikó adunk (kivéve a ROSEGOLD éremmel nevezőknek)

emelt áras nevezés 05.16-tól 11.990,- név nélküli trikóval

későn ébredők nevezése 06.09-től 11.990,-

de a csomagban nem jár trikó, csak az érem!

Figyelem, az eseményre csak korlátozottan rendelünk érmet, ha elérjük ezt a nevezőszámot, onnantól a később nevezőknek nem jár már érem. Ezt a nevezési felületen egyértelműen feltüntetjük.

Chip letéti díj a rajtcsomag átvételekor 1.000,-, melyet csak 1 db 1.000,-os bankjeggyel tudsz kiegyenlíteni. Amennyiben nem jössz oda a célban visszakérni, úgy a későbbiekben a letéti díjat már nem tudjuk visszaadni részedre.

Helyszíni nevezés nincs!

sztendre hirdetls.png

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

Forgatókönyv

Versenyközpont nyit: 08:30
Rajtcsomagátvétel: 9:30-ig
Rajtok: 10:00-10:10 között
Eredményhirdetés: 13:45
Tombola: 14:00
Idén utólagos rajtcsomagátvétel nincs!

Előzetes rajtcsomagátvétel

A Verseny hetében két délutánon is várjuk azokat, akik szeretnék elkerülni a verseny reggelén a sorbanállást.
2022.06.15-én szerdán 15:00-18:00 között a Daikin bemutatótermében a 1133 Budapest, Váci út 80. alatt.
2022.06.16-án csütörtökön15:00-18:00 között a Garmin Running Club klubhelységében, a 1133 Budapest, Visegrádi utca 80. alatt.

Chip letét

A chipletétet ezen az eseményen a Bátor Tábor Alapítványnak ajánljuk fel, mely összegből ők a beteg gyerekek nyári táboroztatását fogják szebbé tenni. A chipletét összege 1.000,- melyet kérünk, hogy egy darab ezer forintos formájában hozz magaddal a rajtcsomagod átvételekor. Ha a chipletétet a célbaérés után nem kéred vissza a helyszínen, úgy azt automatikus felajánlásnak vesszük.

Rajtcsomag

Rajtcsomagod javasoljuk, hogy már az előzetes rajtcsomag-átvételen vedd át. A verseny hetében a Daikin bemutatóteremben juthatsz majd hozzá szerdán és csütörtökön. A részletekért kövesd facebook oldalunkat: www.facebook.com/runawayversenyek. Szintén átveheted a verseny napján a versenyközpontban, legkésőbb egy órával a futamod indulása előtt. A rajtcsomag átvételének feltétele a személyi igazolvány, vagy meghatalmazás bemutatása.

A nevezési díj tartalmazza:

 • technikai futótrikó a 42k.hu-tól

 • egyedi érem

 • ingyenes eseményfotók

 • rajtszám, időmérő chippel

 • Időmérés

 • minden távon frissítőpont

 • a célban végfrissítés (kürtőskalács vagy dinnye)

 • itiner

 • csomagmegőrzés

 • öltöző

 • mentő

 • útvonal engedély és útvonalbiztosítás

 • 27% ÁFA

Frissítés

A különböző távokon a következő távolságok után tudtok frissítést felvenni:

- Aszfalt M távon féltávnál Pap-réten 6 km-nél és a célban 12 km-nél;

- Aszfalt L távon Pap-réten 6 km-nél, az Urak asztalán 8 km-nél, ismét Pap-réten 10 km-nél, majd végül a célban 16 km-nél;

- Terep M távon féltávnál Pap-réten 9 km-nél és a célban 18 km-nél;

- Terep L távon Pap-réten 9 km-nél, az Urak asztalán 14 km-nél, ismét Pap-réten 19,5 km-nél, majd végül a célban 28 km-nél

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban a legjobb nyári finomságokkal várunk: dinnye bár, Red Bull, szörp bár, temérdek jég <3

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

 • személyi igazolvány

 • legalább fél literes ivózsák VAGY pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

 • működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban mobilwc-ket, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

Lemondás, nevezés átadása, Vis major

Amennyiben úgy alakul az életed, hogy mégsem tudsz részt venni a versenyen, úgy a nevezést lemondani nem tudod, de átadhatod 2022.06.01-ig, kizárólag emailben az info@runaway.hu címen.  A másik opciód, hogy 2022.06.01.-ig átváltjuk neked egy darab póló nélküli instant nevezésre. 2022. június 1. után NINCS lehetőséged sem lemondani, sem átadni a nevezésed. 

Vis major esetén nevezési díjat nem adunk vissza, a verseny teljesíthető lesz instant formátumban, ennek részleteiről időben tájékoztatunk. A rajtcsomagok ebben az esetben is átvehetők lesznek.

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • A verseny jellegéből fakadóan az útvonal nem teljes egészében átjárható mentőautóval. A nevezők tudomásul veszik, és vállalják ennek kockázatát, valamint mindent megtesznek, hogy ne kerüljenek bajba, de segítik azokat, akiknek erre esetleg szükségük lehet.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

bottom of page