WTF png.png

GARMIN WTF SZTENDRE

2021. augusztus 1. vasárnap

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS!

HELYSZÍNI NEVEZÉS NINCS!

Terep vagy aszfalt? Válassz! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;) 

ASZFALT

A Szentendréről  rajtoló verseny aszfaltos útvonala, távtól függően a Skanzen mögötti rajthelytől a Sztaravoda - Pap-rét - Urak asztala erdészeti aszfaltutat követi, majd ugyanezen az útvonalon vissza. Végig forgalommentes, zárt erdészeti utakon futhattok, a Visegrádi-hegységben, az erdő szívében. 

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a Skanzen mögötti rajthelytől a Sztaravoda-völgy - Pap-rét - Vörös-kő - Urak asztala pontokat érinti. A teljes útvonal a Visegrádi-hegység turistaútjain halad. 

#zöld #erdő #madárcsicsergés #patak #futás #flow #rajt #adrenalin #cél

 
118690300_748206345968441_90658202313722

GARMIN WTF SZTENDRE 

2021. augusztus 1. vasárnap

hibrid verseny

Jelöld az eseményt facebookon ITT!

Helyszín

Szentendre, Sztaravoda völgy (a Skanzen után jobbra) 47°42'05.2"N 19°02'38.6"E. Parkolás a Dombalja utcában. A versenyközpontba a facebookon telekocsit szervezünk, figyeld az esemény információit!

Versenyközpont

A versenyközpont nyitvatartása 2021.08.01. vasárnap, 08:00-15:00, eredményhirdetés várhatóan 12:00 - 14:00, a távok és a beérkezések függvényében. A versenyközpontban is lesz lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Távok

A szintidő egységesen 5 óra 

 
 

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

Előzetes rajtcsomagátvétel

A Daikin márkaboltban: XIII. kerület Budapest, Váci út 80. (bejárat a Révész utca felől) Promenade Gardens irodaház földszintje.

2021.07.28. 15:30-18:30

2021.07.29. 15:30-18:30

Idén utólagos rajtcsomagátvétel nincs!

Chip letét - SUHANJ! Alapítvány felajánlás

A rajtcsomagok átvételéhez 1.000,- chip letétet kell átadnod (ehhez csak 1 db 1.000,-os bankjegyet tudunk elfogadni, kérjük, hogy erre készülj fel). A chip letétet a verseny után a versenyközpontban visszakérheted, vagy jótékony célra fordítjuk: a SUHANJ! alapítvány közösségi edzéseinek a fejlesztésére fordítjuk a teljes összeget, amit nem vesztek vissza. Ha visszakéred, akkor a célbaérkezést követően ehhez keresd a versenyiroda sátrát. Amennyiben ezt a versenyen nem teszed meg 15:00-ig, úgy ezt átadjuk a SUHANJ részére, utólagosan már nem lesz mód visszakérni.

Forgatókönyv

Versenyközpont nyit: 08:30

Rajtcsomagátvétel: 9:30-ig

Rajtok: 10:00-10:10 között

Eredményhirdetés és tombola: 14:00

Idén utólagos rajtcsomagátvétel nincs!

Hírlevél

A verseny előtt még hírlevelet küldünk neked minden fontos infóval, és megkérünk, hogy nyomj egy "ott leszek"-et a facebook eseménynél (https://www.facebook.com/events/317648129483725), és kövesd a RUNaway facebook oldalát, mert ott folyamatosan jönnek a hírek az esemény rajtjáig: https://www.facebook.com/runawayversenyek

 

Nevezés

A nevezési díjak sávosan változnak:

előnevezés 2021.05.23-31-ig 8.990,-

normál nevezés 2021.06.01-től 9.990,-

zöld nevezés (póló nélkül, de a díjadból 1.000,-ot jótékony célra fordítunk, az erdők megszépítésére) 9.990,-

VIGYÁZZ! Idén 500 fős létszámkorlátozást tartunk, így kevesebb helyünk van, mint ahányan az elmúlt években rajthoz álltatok, várhatóan hamar betelik a rajtzóna!

Chip letéti díj a rajtcsomag átvételekor 1.000,-, melyet csak 1 db 1.000,-os bankjeggyel tudsz kiegyenlíteni. A letéti díjat a célban visszakérheted, vagy felajánlhatod a SUHANJ! Alapítvány részére. Amennyiben nem jössz oda a célban visszakérni, úgy a későbbiekben a letéti díjat már nem tudjuk visszaadni részedre.

A nevezési díjat a RUNaway Sportszervező Kft. Gránit banknál vezetett számljára utald el a nevezést követő 48 órán belül: 12100011-17731126-00000000

Helyszíni nevezés nincs!

 
Forest Trees

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

 • személyi igazolvány

 • legalább fél literes ivózsák VAGY pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

 • működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

Frissítés

A különböző távokon a következő távolságok után tudtok frissítést felvenni:

- Aszfalt M távon féltávnál Pap-réten 6 km-nél és a célban 12 km-nél;

- Aszfalt L távon Pap-réten 6 km-nél, az Urak asztalán 8 km-nél, ismét Pap-réten 10 km-nél, majd végül a célban 16 km-nél;

- Terep M távon féltávnál Pap-réten 8,7 km-nél és a célban 17,3 km-nél;

- Terep L távon Pap-réten 8,7 km-nél, az Urak asztalán 14 km-nél, ismét Pap-réten 19,5 km-nél, majd végül a célban 28 km-nél

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban a legjobb nyári finomságokkal várunk: dinnye bár, Red Bull, szörp bár, temérdek jég <3

Rajtcsomag

Rajtcsomagod javasoljuk, hogy már az előzetes rajtcsomag-átvételen vedd át. A verseny hetében a Daikin bemutatóteremben juthatsz majd hozzá szerdán és csütörtökön. A részletekért kövesd facebook oldalunkat: www.facebook.com/runawayversenyek. Szintén átveheted a verseny napján a versenyközpontban, legkésőbb egy órával a futamod indulása előtt. A rajtcsomag átvételének feltétele a személyi igazolvány, vagy meghatalmazás bemutatása.

A nevezési díj tartalmazza:

 • névre szóló, több színből választható technikai futótrikó, vagy póló a 42k.hu-tól

 • egyedi érem

 • ingyenes eseményfotók

 • rajtszám, időmérő chippel

 • Időmérés 

 • minden távon frissítőpont (távtól függően 1-3 pont)

 • a célban végfrissítés

 • itiner

 • csomagmegőrzés

 • öltözők használata

 • elsősegélyhely a versenyközpontban és mentő

 • útvonal engedély és útvonalbiztosítás

 • 27% ÁFA

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban mobilwc-ket, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

Lemondás, nevezés átadása, Vis major

Amennyiben úgy alakul az életed, hogy mégsem tudsz részt venni a versenyen, úgy a nevezést lemondani, vagy átadni nem tudod. 2021.07.11-ig emailben tudod kérni, hogy egy általunk szervezett instant körre (póló nélküli alap nevezés) átvihesd a befizetésed, utána a nevezést már átváltani sem lehet. info@runaway.hu

Vis major esetén nevezési díjat szintén nem adunk vissza, hanem a verseny teljesíthető lesz instant formátumban, júl.30-aug.8. között. A rajtcsomagok ebben az esetben is átvehetők lesznek.

 

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • A verseny jellegéből fakadóan az útvonal nem teljes egészében átjárható mentőautóval. A nevezők tudomásul veszik, és vállalják ennek kockázatát, valamint mindent megtesznek, hogy ne kerüljenek bajba, de segítik azokat, akiknek erre esetleg szükségük lehet.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.