Instagram Bejegyzés 1080x1080 px (1).png

GARMIN WTF COLD

2023. január 22.

Normafa, Budapest

Terep vagy aszfalt? Válassz! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;)

ASZFALT

A Normafától rajtoló verseny aszfaltos útvonala, a János-hegyi aszfaltutat követi. Végig forgalommentes, zárt erdészeti aszfaltutakon futhattok, a Budai-hegység szívében, érintve az Erzsébet kilátót <3

TEREP

A terepfutók útvonala a Normafától kanyarog 11 kilométeren, érintve Makkosmáriát és a Libegőt a csodás téli erdőben <3 

#fehér #erdő #madárcsicsergés #patak #futás #flow #rajt #adrenalin #cél

 
cold merch (2).png
 

Újdonság! Idén mind a 4 WTF versenyen 4 éremből választhatsz a célban

Gyűjtsd össze a 4 elemet: levegő, föld, tűz, víz. A célban - az aktuális készletből - te választhatsz, melyik rókát viszed haza :)

WTF végleges png.png
 
Facebook bejegyzés 940x788 px (24)_edited.jpg

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

hibrid verseny

Jelöld az eseményt facebookon ITT!

Helyszín

Normafa, Eötvös út 59, Budapest N47.503869, E18.964481 Válaszd a tömegközlekedést, vagy a telekocsit, melyet a facebookon szervezünk, figyeld az esemény információit!

Versenyközpont

A versenyközpont nyitvatartása 2023.01. 22. vasárnap, 09:30-13:00, eredményhirdetés 12:45. A versenyközpontban is van lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Távok

Pohármentes verseny

A RUNaway környezetvédelmi okokból, a kezdetektől pohármentesen rendez aszfalton és terepen is. Legyen nálad pohár, kulacs, üres palack, ivózsák, vagy bármi, amiben frissítést tudunk adni neked az eseményen.

 

Rajtcsomag tartalma

Mi van a rajtcsomagban?

A nevezési díj tartalmazza:
- kürtőskalács a befutáskor
- rajtszám
- időmérés
- minden távon frissítőpont
- ingyenes eseményfotók
- itiner
- csomagmegőrzés
- öltöző
- mentő
- útvonal engedély és útvonalbiztosítás

Mit választhatsz még a rajtcsomaghoz?

Amennyiben nem a ZÖLD nevezést választod, akkor a tied lehet:
- érem
- technikai eseménypóló a 42k.hu-tól (rövid - vagy hosszúujjú)
- pamutpóló
- hoodie
- bögre
- sapka

 
 

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

 • személyi igazolvány

 • softflask, ivózsák, pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

 • működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

Frissítés

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban kürtőskaláccsal várunk ;)

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban wc-t, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

Utalási adatok

Ha nem bankkártyás fizetést választasz, akkor a  nevezési díjat a Gránit banknál vezetett számlájára utald el a nevezést követő 24 órán belül: RUNaway Sportszervező Kft. 12100011-17731126-00000000

71295687_511834802938931_2743796327556055040_n.jpg
 

NEVEZZ EGYBEN mind a négy WTF versenyre

és vidd haza az egyedi, négy elemet ábrázoló technikai pólónkat, amit csak azok kapnak, akik egyben neveznek az összes versenyre :)

4 WTF verseny - 4 csoda helyszín - 4 elem és a RUNaway rókája, az 5. elem
Early bird kedvezményünkkel az idei négy versenyre egyben tudsz nevezni, zsbeld be az egyedi technikai pólót, mely a Föld, Víz, Levegő, Tűz elemeket tartalmazza.

ZÖLD nevezés
a négy eseményre

27.990,-

Érem nélküli nevezés.
Ha te az a típus vagy, aki hetente jár versenyekre, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés
a négy eseményre

38.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

PÓLÓ
mind a négy versenyre

15.990,-

Egyedi technikai futópóló a 42k.hu-tól, mindig az adott verseny saját dizájnjával

Feltételek: a 4 verseny előre befizetése után járó ajándék pólót legkésőbb az első, GARMIN WTF COLD versenyen veheti át a nevező. Az a nevező, aki együtt nevez mind a 4 versenyre garanciát kap arra, hogy mind a 4 érem design-t begyűjtheti, ha mind a 4 versenyen megjelenik. A négy versenyre szóló nevezést lemondani nem lehet. Minden egyes verseny regisztrációjának nyitásakor a jelentkező e-mailben kap egy egyedi kódot, amivel az adott versenyre tud nevezni. Amennyiben az adott versenyen nem tud résztvenni, úgy nevezését legkésőbb a verseny dátuma előtt 3 nappal azt RUNaway instant körre válthatja (Mókus instantok, Rókás instantok, Adrenalin kör, RUNapest körök, BIKEaway instantok, SUPaway instantok) Nevezését az adott versenyre át is irathatja más nevére legkésőbb a verseny dátuma előtt 2 nappal. Minden módosítást, lemondást, átírást kizárólag az info@runaway.hu e-mail címen fogadunk el.

 

EARLY BIRD NEVEZÉS

Nevezz 2022.11.10-ig a legjobb árakért :)

ZÖLD nevezés

6.990,-

Érem nélküli nevezés.
Ha te az a típus vagy, aki hetente jár versenyekre, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés

8.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

PÓLÓS nevezés

12.990,-

Az érem mellett egyedi technikai futópólót tartalmaz a rajtcsomagod a 42k.hu-tól

Helyszíni nevezés nincs!

 

NORMÁL ÁRAS NEVEZÉS

2022. november 11-től

ZÖLD nevezés

6.990,-

Ha te az a típus vagy, akinek tele a szekrénye pólókkal, érmekkel, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés

9.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

PÓLÓS nevezés

13.990,-

Az érem mellett egyedi technikai futópólót tartalmaz a rajtcsomagod a 42k.hu-tól

Helyszíni nevezés nincs!

 
 

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 14 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

 • COVID intézkedések: Amennyiben a versenyt a hatályos jogszabályok miatt nem lehet megrendezni, úgy a teljesítés INSTANT formában történik majd, QR kódok beolvasásával, melyre előreláthatóan 9 nap áll majd rendelkezésre. TEHÁT mindenképpen lesz futás :) :) :)

 • Nevezést lemondani nem lehet, de amennyiben lemondási szándékod jelzed az info@runaway.hu e-mail címen legkésőbb 2022. december 31-ig, úgy nevezésed bármelyik instantunkra átviheted egyéni egyeztetés után.​

 • A nevezések viszont átadhatók 2023.01.13-ig.

 • Amennyiben egyszerre nevezel a 4 versenyre, akkor azt egyben lemondani nem tudod, csak egyenként, az adott verseny lemondási szabályainak megfelelően.

 • Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.