top of page

GARMIN WTF COLD

2023. január 22.

Normafa, Budapest

WTF 4 png.png

Újdonság! Idén mind a 4 WTF versenyen 4 éremből választhatsz a célban

Gyűjtsd össze a 4 elemet: levegő, föld, tűz, víz. A célban - az aktuális készletből - te választhatsz, melyik rókát viszed haza :)

WTF COLD hirdetés (4).png
WTF 4 png.png

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

hibrid verseny

Jelöld az eseményt facebookon ITT!

Helyszín

Normafa, Eötvös út 59, Budapest N47.503869, E18.964481 Válaszd a tömegközlekedést, vagy a telekocsit, melyet a facebookon szervezünk, figyeld az esemény információit!

Versenyközpont

A versenyközpont nyitvatartása 2023.01. 22. vasárnap, 09:30-13:00, eredményhirdetés 12:45. A versenyközpontban is van lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Távok

Pohármentes verseny

A RUNaway környezetvédelmi okokból, a kezdetektől pohármentesen rendez aszfalton és terepen is. Legyen nálad pohár, kulacs, üres palack, ivózsák, vagy bármi, amiben frissítést tudunk adni neked az eseményen.

Rajtcsomag tartalma

Mi van a rajtcsomagban?

A nevezési díj tartalmazza:
- kürtőskalács a befutáskor
- a frissítőpontokon pogácsa és mézes puszedli
- rajtszám
- időmérés
- minden távon frissítőpont
- ingyenes eseményfotók
- itiner
- csomagmegőrzés
- öltöző
- mentő
- útvonal engedély és útvonalbiztosítás

Mit választhatsz még a rajtcsomaghoz?

Amennyiben nem a ZÖLD nevezést választod, akkor a tied lehet:
- érem
- technikai eseménypóló a 42k.hu-tól (rövid - vagy hosszúujjú)
- pamutpóló
- hoodie
- bögre
- sapka

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

 • személyi igazolvány

 • softflask, ivózsák, pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

 • működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

Frissítés

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon  mézes puszedli, pogácsa, víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.
A célban kürtőskaláccsal várunk ;)

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban wc-t, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

Utalási adatok

Ha nem bankkártyás fizetést választasz, akkor a  nevezési díjat a Gránit banknál vezetett számlájára utald el a nevezést követő 24 órán belül: RUNaway Sportszervező Kft. 12100011-17731126-00000000

71295687_511834802938931_2743796327556055040_n.jpg

NEVEZZ EGYBEN mind a négy WTF versenyre

és vidd haza az egyedi, négy elemet ábrázoló technikai pólónkat, amit csak azok kapnak, akik egyben neveznek az összes versenyre :)

4 WTF verseny - 4 csoda helyszín - 4 elem és a RUNaway rókája, az 5. elem
Early bird kedvezményünkkel az idei négy versenyre egyben tudsz nevezni, zsbeld be az egyedi technikai pólót, mely a Föld, Víz, Levegő, Tűz elemeket tartalmazza.

ZÖLD nevezés
a négy eseményre

27.990,-

Érem nélküli nevezés.
Ha te az a típus vagy, aki hetente jár versenyekre, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés
a négy eseményre

38.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

PÓLÓ
mind a négy versenyre

15.990,-

Egyedi technikai futópóló a 42k.hu-tól, mindig az adott verseny saját dizájnjával

Feltételek: a 4 verseny előre befizetése után járó ajándék pólót legkésőbb az első, GARMIN WTF COLD versenyen veheti át a nevező. Az a nevező, aki együtt nevez mind a 4 versenyre garanciát kap arra, hogy mind a 4 érem design-t begyűjtheti, ha mind a 4 versenyen megjelenik. A négy versenyre szóló nevezést lemondani nem lehet. Minden egyes verseny regisztrációjának nyitásakor a jelentkező e-mailben kap egy egyedi kódot, amivel az adott versenyre tud nevezni. Amennyiben az adott versenyen nem tud résztvenni, úgy nevezését legkésőbb a verseny dátuma előtt 3 nappal azt RUNaway instant körre válthatja (Mókus instantok, Rókás instantok, Adrenalin kör, RUNapest körök, BIKEaway instantok, SUPaway instantok) Nevezését az adott versenyre át is irathatja más nevére legkésőbb a verseny dátuma előtt 2 nappal. Minden módosítást, lemondást, átírást kizárólag az info@runaway.hu e-mail címen fogadunk el.

EARLY BIRD NEVEZÉS

Nevezz 2022.11.10-ig a legjobb árakért :)

ZÖLD nevezés

6.990,-

Érem nélküli nevezés.
Ha te az a típus vagy, aki hetente jár versenyekre, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés

8.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

PÓLÓS nevezés

12.990,-

Az érem mellett egyedi technikai futópólót tartalmaz a rajtcsomagod a 42k.hu-tól

Helyszíni nevezés nincs!

NORMÁL ÁRAS NEVEZÉS

2022. november 11-től 2023. január 10.-ig (utána + 2000 Ft az érmes nevezés)

ZÖLD nevezés

6.990,-

Ha te az a típus vagy, akinek tele a szekrénye pólókkal, érmekkel, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés

9.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

PÓLÓS nevezés

13.990,-

Az érem mellett egyedi technikai futópólót tartalmaz a rajtcsomagod a 42k.hu-tól

Helyszíni nevezés nincs!

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 14 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

 • COVID intézkedések: Amennyiben a versenyt a hatályos jogszabályok miatt nem lehet megrendezni, úgy a teljesítés INSTANT formában történik majd, QR kódok beolvasásával, melyre előreláthatóan 9 nap áll majd rendelkezésre. TEHÁT mindenképpen lesz futás :) :) :)

 • Nevezést lemondani nem lehet, de amennyiben lemondási szándékod jelzed az info@runaway.hu e-mail címen legkésőbb 2022. december 31-ig, úgy nevezésed bármelyik instantunkra átviheted egyéni egyeztetés után.​

 • A nevezések viszont átadhatók 2023.01.13-ig.

 • Amennyiben egyszerre nevezel a 4 versenyre, akkor azt egyben lemondani nem tudod, csak egyenként, az adott verseny lemondási szabályainak megfelelően.

 • Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

Szerezz jegyet 50% kedvezménnyel a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokságra! 

2023 augusztusában rendezik Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. Budapesten találkoznak az atlétika szuperhősei, a sportág legnagyobb sztárjai, akik emberfeletti teljesítményre képesek, világrekordokat döntenek és ámulatba ejtik a közönséget. Hősök azok is, akik legyőzik a saját határaikat, sportolnak, tesznek az egészségükért.


Örömmel értesítünk hogy a GARMIN WTF COLD is bekerült a 2023-s budapesti atlétikai világbajnokság szurkolói klubjának sporteseményei közé!


Minden célba érkezőnek jár egy kedvezménykupon, amivel 50 %-os áron vehettek jegyeket, vagy akár bérleteket az atlétikai vb-re!


Hogy ehhez mit kell tenned? Regisztrálj már előre a hetkoznapihos.hu oldalon és a verseny után keresd a világbajnokság standját a helyszínen! Ott azonnal igazolják a teljesítésedet és máris megjelenik a fiókodban a kedvezménykupon! Ha nem tudsz előre regisztrálni, akkor is jelentkezz a sátornál és kapsz egyedi kódot, amivel később tudod majd igazolni, hogy részt vettél a versenyen.

Minden egyes kuponnal 4 jegyet vagy bérletet vehetsz az atlétikai világbajnokságra féláron!

Regisztráció és még több infó: https://hetkoznapihos.hu/

VB.jpg
bottom of page