top of page
Instagram Bejegyzés 1080x1080 px (1).png

GARMIN WTF BRZSNY

2023. április 30.

Királyrét, Börzsöny

Terep vagy aszfalt? Válassz! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;)


ASZFALT

A Királyrétről  rajtoló verseny aszfaltos útvonala idén a szénpataki aszfaltutat követi. Végig forgalommentes, zárt erdészeti utakon futhattok, a Börzsöny szívében. <3

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a királyréti melletti rajthelytől a Saj-kút-bérc, Fultán-kereszt, Csóványos, Oltárkő, Nagy Hideg-hegy, pontokat érinti. Idén újdonság az XL táv, ami a Reketyés-völgyben és a Mána gerincen hosszabbít, ITRA pontokért. A teljes útvonal a Börzsöny-hegység turistaútjain halad. <3 

#zöld #tavasz #erdő #madárcsicsergés #patak #futás #flow #rajt #adrenalin #cél

Újdonság! Idén mind a 4 WTF versenyen 4 éremből választhatsz a célban

Gyűjtsd össze a 4 elemet: levegő, föld, tűz, víz. A célban - az aktuális készletből - te választhatsz, melyik rókát viszed haza :)

WTF 4 png.png

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

hibrid verseny

Helyszín

Királyrét (Szokolya), központi parkoló 47.894912, 18.978061 Budapesttől 50 percre. A versenyközpontba a facebookon telekocsit szervezünk, figyeld az esemény információit!

Versenyközpont

A versenyközpont nyitvatartása 2023.04.30. vasárnap, 08:30-15:30, eredményhirdetés 15:15. A versenyközpontban is lesz lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Távok

Rajtok

09:30 terep XL táv rajtja
10:30 minden további táv rajtja

Frissítőpontok

Terep S távon - a célban

Terep M távon - 6 km-nél

Terep L távon - 6 km-nél és 13,5 km-nél

Terep XL távon - 6 km-nél, 13,5 km-nél, 23 km-nél

Aszfalt S távon - a célban

Aszfalt M távon - a célban

Pohármentes verseny

A RUNaway környezetvédelmi okokból, a kezdetektől pohármentesen rendez aszfalton és terepen is. Legyen nálad pohár, kulacs, üres palack, ivózsák, vagy bármi, amiben frissítést tudunk adni neked az eseményen.

Nevezésí díjak

Garmin WTF sorozatunkon két fajta nevezésből választhatsz: zöld nevezéshez nem jár érem, de a verseny összes egyéb szolgáltatását megkapod. Érmes nevezésnél a célban pluszban éremmel várunk. 

Válaszható extrák BRZSNY versenyünkön

(ezeket a rajtcsomagoddal együtt kapod majd meg): 

- technikai futópóló a verseny designjával: 5490.- 

- széldzseki a verseny designjával: 6290.-

Ezeket az alap, érmes nevezési díjon felül fizeted, ha szeretnéd őket.

Nevezési felületünkön találsz SHOP funkciót, az itt külön megvásárolt termékeket még a verseny előtt megkapod (felveheted őket a Nyúlcipőbolt Újbuda üzletében vagy kérhetsz GLS csomagküldést 1990 Ft-ért.) A SHOPból rendelt termékek ára magasabb lehet, ha nem tartalmaznak szponzor logokat. 

Facebook esemény borítókép 1920x1080 px (13).png

Rajtcsomag

A nevezési díj tartalmazza mind érmes mind zöld nevezés esetén:
- kürtőskalács a célban
- rajtszám
- időmérés
- minden terep távon frissítőpont (az aszfalt távokon csak a célban van frissítés!)
- ingyenes eseményfotók - ezek 90%-a már másnap elérhetőek Facebook oldalunkon
- itiner
- csomagmegőrzés a versenyközpontban 
- öltöző
- mentő
- útvonal engedély és útvonalbiztosítás

Időrend

A verseny időrendje VÁLTOZHAT, kérjük, kövesd Facebook eseményünket és olvasd hírleveleinket

09:00 AM

Versenyközpont nyit, rajtcsomag felvétel indul

09:30 AM

TEREP XL táv rajtja

10:30 AM

Aszfalt S, M és terep S, M, L távok rajtja

12:30 PM

Eredményhirdetés a terep S, aszfalt S és aszfalt M távokon

15:30 AM

Szintidő VÉGE, eredményhirdetés a terep M, L és XL távokon, tombola

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

 • személyi igazolvány

 • softflask, ivózsák, pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

 • működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

Frissítés

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden terep távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban kürtőskaláccsal várunk ;)

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban wc-t, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

Utalási adatok

Ha nem bankkártyás fizetést választasz, akkor a  nevezési díjat a Gránit banknál vezetett számlájára utald el a nevezést követő 24 órán belül: RUNaway Sportszervező Kft. 12100011-17731126-00000000

71295687_511834802938931_2743796327556055040_n.jpg

Lemondási feltételek

 • Vis maior: Amennyiben a versenyt rajtunk kívülálló okok miatt nem lehet megrendezni (pl Covid), úgy a teljesítés INSTANT formában történik majd, QR kódok beolvasásával, melyre előreláthatóan 9 nap áll majd rendelkezésre. Nálunk verseny nem marad el maximum egy kicsit átalakul.

 • Garmin WTF nevezést lemondani nem lehet, de ha lemondási szándékod jelzed az info@runaway.hu e-mail címen legkésőbb 2023. április 1-ig, úgy nevezésed bármelyik instantunkra átviheted egyéni egyeztetés után.​

 • A nevezések átadhatók 2023.04.23-ig, azaz ha találsz valakit, aki megveszi, úgy az új versenyzőre átírjuk

Nevezz egyben!

Szerezd meg a teljes éremsorozatot!

Ha ott voltál a Garmin WTF COLD versenyünkön, akkor benevezhetsz egyben mind a három hátralévő eseményre, aminek az előnye, hogy garantáljuk, hogy mind a négy érmet megszerezheted - függetlenül attól, hogy mikor érsz célba és az adott pillanatban milyen érem van még készleten.

Feltételek: Csak azoknak él a lehetőség, akiknek érvényes teljesítésük van a Garmin WTF COLD eseményünkön. Az a nevező, aki együtt nevez mind a 3 versenyre garanciát kap arra, hogy mind a 4 érem design-t begyűjtheti, ha mind a 4 versenyen érvényesen teljesít. A 3 versenyre szóló nevezést lemondani nem lehet. Minden egyes verseny regisztrációjának nyitásakor a jelentkező e-mailben kap egy egyedi kódot, amivel az adott versenyre tud nevezni. Amennyiben az adott versenyen nem tud résztvenni, úgy nevezését legkésőbb a verseny dátuma előtt 3 nappal azt RUNaway instant körre válthatja (Mókus instantok, Rókás instantok, Adrenalin kör, RUNapest körök, BIKEaway instantok, SUPaway instantok) Nevezését az adott versenyre át is irathatja más nevére legkésőbb a verseny dátuma előtt 3 nappal. Minden módosítást, lemondást, átírást kizárólag az info@runaway.hu e-mail címen fogadunk el.

3versenyár.png

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

 • Versenyünkön nettó időmérés van, DE a dobogósok sorrendje kizárólag a célbaérkezés alapján történik, nemenként az első három érvényes teljesítő állhat a dobogóra, akkor is, ha a nettó eredménye más futónak esetleg jobb, azaz valós verseny zajlik a pályán. Ha dobogóra szeretnél állni, rajtolj az első sorból ;)

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 14 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó. Az XL távon csak 18. életévet betöltött futó indulhat.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek. A verseny félig önellátó.

 • Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, VAGY instant formában rendezzük meg. Nevezési díjat nem utalunk vissza.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

 • Amennyiben egyszerre nevezel a 3 hátralévő versenyre, akkor azt egyben lemondani nem tudod, csak egyenként, az adott verseny lemondási szabályainak megfelelően.

 • Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

bottom of page