Instagram Bejegyzés 1080x1080 px (1).png

GARMIN WTF BRZSNY

2023. április 30.

Királyrét, Börzsöny

Terep vagy aszfalt? Válassz! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;)

ASZFALT

A Királyrétről  rajtoló verseny aszfaltos útvonala idén a szénpataki aszfaltutat követi. Végig forgalommentes, zárt erdészeti utakon futhattok, a Börzsöny szívében. <3

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a királyréti melletti rajthelytől a Saj-kút-bérc, Fultán-kereszt, Csóványos, Oltárkő, Nagy Hideg-hegy, pontokat érinti. Idén újdonság az XL táv, ITRA pontokért és a Mána gerincen hosszabbít. A teljes útvonal a Börzsöny-hegység turistaútjain halad. <3 

#zöld #tavasz #erdő #madárcsicsergés #patak #futás #flow #rajt #adrenalin #cél

 

Újdonság! Idén mind a 4 WTF versenyen 4 éremből választhatsz a célban

Gyűjtsd össze a 4 elemet: levegő, föld, tűz, víz. A célban - az aktuális készletből - te választhatsz, melyik rókát viszed haza :)

WTF végleges png.png
 

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

hibrid verseny

Jelöld az eseményt facebookon ITT!

Helyszín

Királyrét (Szokolya), központi parkoló 47.894912, 18.978061 Budapesttől 50 percre. A versenyközpontba a facebookon telekocsit szervezünk, figyeld az esemény információit!

Versenyközpont

A versenyközpont nyitvatartása 2023.04.30. vasárnap, 08:00-15:00, eredményhirdetés 14:45. A versenyközpontban is lesz lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Távok

 • terep M  13 km D+ 500 m (gpx track)

 • terep L  23 km D+ 860 m (gpx track)

 • terep XL 33 km D+ 1.280 m (gpx track)

 • aszfalt S 5 km D+ 130 m (gpx track)

 • aszfalt M 10 km D+ 220 m (9,3 km) (gpx track)

 • aszfalt L 15 km D+ 450 m (gpx track)

Rajtok

09:00 terep XL táv rajtja
10:00 minden további táv rajtja

Pohármentes verseny

A RUNaway környezetvédelmi okokból, a kezdetektől pohármentesen rendez aszfalton és terepen is. Legyen nálad pohár, kulacs, üres palack, ivózsák, vagy bármi, amiben frissítést tudunk adni neked az eseményen.

 

Rajtcsomag tartalma

Mi van a rajtcsomagban?

A nevezési díj tartalmazza:
- kürtőskalács a befutáskor
- rajtszám
- időmérés
- minden távon frissítőpont
- ingyenes eseményfotók
- itiner
- csomagmegőrzés
- öltöző
- mentő
- útvonal engedély és útvonalbiztosítás

 

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

 • személyi igazolvány

 • softflask, ivózsák, pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

 • működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

Frissítés

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban kürtőskaláccsal várunk ;)

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban wc-t, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

Utalási adatok

Ha nem bankkártyás fizetést választasz, akkor a  nevezési díjat a Gránit banknál vezetett számlájára utald el a nevezést követő 24 órán belül: RUNaway Sportszervező Kft. 12100011-17731126-00000000

71295687_511834802938931_2743796327556055040_n.jpg
 

NEVEZZ EGYBEN mind a négy WTF versenyre

és vidd haza az egyedi, négy elemet ábrázoló technikai pólónkat, amit csak azok kapnak, akik egyben neveznek az összes versenyre :)

4 WTF verseny - 4 csoda helyszín - 4 elem és a RUNaway rókája, az 5. elem
Early bird kedvezményünkkel az idei négy versenyre egyben tudsz nevezni, zsbeld be az egyedi technikai pólót, mely a Föld, Víz, Levegő, Tűz elemeket tartalmazza.

ZÖLD nevezés
a négy eseményre

27.990,-

Érem nélküli nevezés.
Ha te az a típus vagy, aki hetente jár versenyekre, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés
a négy eseményre

38.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

PÓLÓ
mind a négy versenyre

15.990,-

Egyedi technikai futópóló a 42k.hu-tól, mindig az adott verseny saját dizájnjával

Feltételek: a 4 verseny előre befizetése után járó ajándék pólót legkésőbb az első, GARMIN WTF COLD versenyen veheti át a nevező. Az a nevező, aki együtt nevez mind a 4 versenyre garanciát kap arra, hogy mind a 4 érem design-t begyűjtheti, ha mind a 4 versenyen megjelenik. A négy versenyre szóló nevezést lemondani nem lehet. Minden egyes verseny regisztrációjának nyitásakor a jelentkező e-mailben kap egy egyedi kódot, amivel az adott versenyre tud nevezni. Amennyiben az adott versenyen nem tud résztvenni, úgy nevezését legkésőbb a verseny dátuma előtt 3 nappal azt RUNaway instant körre válthatja (Mókus instantok, Rókás instantok, Adrenalin kör, RUNapest körök, BIKEaway instantok, SUPaway instantok) Nevezését az adott versenyre át is irathatja más nevére legkésőbb a verseny dátuma előtt 2 nappal. Minden módosítást, lemondást, átírást kizárólag az info@runaway.hu e-mail címen fogadunk el.

 

EARLY BIRD NEVEZÉS

Nevezz 2023.01.23-tól 01.29-ig a legjobb árakért :)

ZÖLD nevezés

6.990,-

Érem nélküli nevezés.
Ha te az a típus vagy, aki hetente jár versenyekre, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés

9.990,-

Ez a nevezés egy általad választott érmet tartalmaz, a négy elem sorozatunkból.

PÓLÓS nevezés

13.990,-

Az érem mellett egyedi technikai futópólót tartalmaz a rajtcsomagod a 42k.hu-tól

Helyszíni nevezés nincs!

 

NORMÁL ÁRAS NEVEZÉS

2023. január 30-tól

ZÖLD nevezés

6.990,-

Ha te az a típus vagy, akinek tele a szekrénye pólókkal, érmekkel, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés

10.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

PÓLÓ

3.990,-

Egyedi technikai futópóló a 42k.hu-tól

Helyszíni nevezés nincs!

 

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 14 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó. Az XL távon csak 18. életévet betöltött futó indulhat.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

 • COVID intézkedések: Amennyiben a versenyt a hatályos jogszabályok miatt nem lehet megrendezni, úgy a teljesítés INSTANT formában történik majd, QR kódok beolvasásával, melyre előreláthatóan 9 nap áll majd rendelkezésre. TEHÁT mindenképpen lesz futás :) :) :)

 • Nevezést lemondani nem lehet, de amennyiben lemondási szándékod jelzed az info@runaway.hu e-mail címen legkésőbb 2023. április 16-ig, úgy nevezésed bármelyik instantunkra átviheted egyéni egyeztetés után.​

 • A nevezések viszont átadhatók 2023.04.23-ig.

 • Amennyiben egyszerre nevezel a 4 versenyre, akkor azt egyben lemondani nem tudod, csak egyenként, az adott verseny lemondási szabályainak megfelelően.

 • Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.