Személyi edzés ONLINE

/személyre szabott edzésterv,

mobil applikációs követés/

ONLINE -

minden edzéstervet online kapsz

SZEMÉLYRE SZABOTT -

állapotfelmérés előzi meg 

MOBIL KÖVETÉS -

edzéskövetés mobil app segítségével 

Alap csomag

Állapotfelmérés, 

heti 2 online edzés,

24 órás elérhetőség

Bővített csomag

Állapotfelmérés, 

heti 2 online edzés,

24 órás elérhetőség,

havi 1 skype/személyes konzultáció

PRO csomag

Állapotfelmérés, 

heti 3 online edzés,

24 órás elérhetőség,

havi 1 skype/személyes konzultáció

MAZO csomag

Állapotfelmérés, 

heti 3 online edzés,

24 órás elérhetőség,

heti 1 skype/személyes konzultáció

ONLINE - Első alkalommal (ez lehet személyes vagy Skype találkozó) felmérem az egészségügyi állapotod és a fizikai teljesítőképességed. Megbeszéljük céljaid és lehetőségeid, felmérem, milyen eszközök állnak rendelkezésedre (eszköz nélküli, saját testsúlyos edzés is opció.) Ezután elkészítem az edzésprogramod, melyet egy applikáción keresztül kapsz meg. A terved asztali számítógépen, laptopon és mobilon applikáción is meg tudod nézni, a napi edzésed ki tudod nyomtatni. A visszajelzés is ezen a rendszeren keresztül, online történik. Igény esetén beiktatunk személyes találkozókat az új mozgásminták/gyakorlatok elsajátítására, régiek javítására.

SZEMÉLYRE SZABOTT - Nem dolgozom sablon tervekkel, az edzéseid minden esetben a céljaidnak, egészségügyi állapotodnak, eszközeidnek és alkatodnak megfelelő gyakorlatokat tartalmaznak. A visszajelzések alapján követem a gyakorlatok progresszióját és szükség szerint javítom a terved.

MOBIL KÖVETÉS - A mobil applikáció segítségével lehetőséged van edzéseid követésére, levezénylésére. A tervben nem csak a gyakorlatokat tudod nyomon követni, de ezekhez segítő videók és linkek is rendelkezésedre állnak, sőt, egy beépített timer is, mely az időre végzendő gyakorlatoknál segít. Az applikáció alkalmas közvetlen kommunikációra az edződdel, üzenetek küldésére (csúnyákat ne írjatok :D ) illetve itt jelölöd azt is, ha egy edzést megcsináltál. Előtte, utána képek rögzítése, progressziók követése, gyakorlatok listája mind rendelkezésedre állnak.

----------------------------------------------------------------------------------------

A karantén idején, ha van otthon beltéri kerékpározásra alkalmas eszközöd, tekerj velem, kövesd a videóim, 45 perces, kezdőknek is alkalmas, váltakozó intenzitású, interval jellegű beltéri kerékpáros óráim itt lesznek elérhetők. 

Kérdésed van? Írj nekem!