GARMIN Patakparti Futónap

A mostanra már hagyományossá vált Garmin Patakparti Futónap változatlan útvonallal és feledhetetlen hangulattal vár idén is rátok.

#barátok #Garminhu #GarminArmy #patakpart #Garminpatakpart

ASZFALT

A verseny kizárólag a kiépített, aszfaltos kerékpárúton halad, autóutat nem keresztez. A fordító a kerékpárút Cinkotai úti végén található.

A GARMIN Patakparti Futónap 2020-ban nem kerül megrendezésre!

A verseny társszervezői a Navi-Gate Kft. (www.garmin.hu), a XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal (www.bp16.hu), valamint az Öt Falu Egyesület (www.otfalu.hu)
IDŐPONT:
2020-ban a verseny nem kerül megrendezésre!
HELYSZÍN:
Budapest, XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút Hermina út felőli vége.
VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:
2020-ban a verseny nem kerül megrendezésre.
RAJTCSOMAG ÁTVÉTEL:
A verseny hetében, augusztus 26-28-ig a Garmin Visegrádi utcai irodájában, nyitvatartási időben (www.garmin.hu), vagy a verseny napján a versenyközpontban 07:30-tól 08:30-ig (16km), illetve 07:30-tól 12:00-ig (8km).
ÚTVONAL:
Budapest XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút. A verseny kizárólag a kiépített, aszfaltos kerékpárúton halad, autóutat nem keresztez. A fordító a kerékpárút Cinkotai úti végén található.
LÉTSZÁMLIMIT:
A pálya adottságai miatt az M és L távokon is 400 fős létszámlimitet alkalmazunk, így a nevezési időszak az előre meghirdetettekhez képest előbb lezárulhat. A gyerekfutamon és a gyerekekkel rajtoló szívbeteg gyerekek futamán nincs létszámlimit.

TÁVOK:

DOBOGÓSOK:

A 8 km-es és 16 km-es távokon minden teljesítő befutóérmet kap, versenyszámonként és nemenként az első 3 helyezett Garmin csomagot, értékes ajándékokkal, az első helyezettek pedig serleget is átvehetnek (teljesítőnek minősül, aki érvényes nevezéssel szintidőn belül teljesítette az adott távot). A gyerekek utánpótlás-versenyében minden célba érkező gyermek befutóérmet kap.
A második eredményhirdetést követően - kb. 14:40-től - tombola-sorsolást tartunk a rajtszámok alapján ahol különféle értékes Garmin ajándékok találnak gazdára. A kihúzott nyereményt kizárólag a helyszínen, a rajtszámot bemutatva tudod átvenni te, vagy megbízottad (akinek a rajtszámodat átadtad a sorsolást megelőzően).

FRISSÍTŐPONT:

Az útvonalon egy-egy frissítőpont kerül kialakításra, így a gyerek futamon egyszer a célban; az M távon kétszer (féltávon és a célban), az L távon (2 kör) pedig négyszer tudtok frissítést felvenni. Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, izotóniás ital, banán, mazsola áll rendelkezésedre.

NEVEZÉS:

A nevezések később nyílnak.

RAJTCSOMAG TARTALMA:

- Garmin technikai póló a 42k.hu-tól

- egyedi érem

- ingyenes eseményfotók

- rajtszám

- chipszőnyeges időmérés 

- minden távon frissítőpont (távtól függően 1-4 pont)

- öltöző

- csomagmegőrzés

- elsősegélyhely a versenyközpontban

- Mobil WC-k

WC, ZUHANY, ÖLTÖZŐ, CSOMAGMEGŐRZÉS:

A versenyközpontban wc-t, öltözőt és csomagmegőrzést biztosítunk, de zuhanyzási lehetőség nem lesz.

MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS:

Mivel a parkolási lehetőségek erősen korlátozottak, javasoljuk, hogy vedd igénybe a BKV járatait (31-es busz, Állás utcai megálló). Az autóval érkezők a környező utcákban tudnak parkolni. Kérjük, fokozottan ügyelj a szabályok betartására és a környék nyugalmának megőrzésére! Ha kerékpárral érkezel, azt lezárhatod a versenyközpont területén, de vedd figyelembe, hogy a kerékpárok őrzésére külön személyzetet nem biztosítunk, így azokért felelősséget nem tudunk vállalni.

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

- A versenyen mindenki saját felelősségére indul. Az esetleges balesetekért, sérülésekért, anyagi károkért a verseny szervezői nem vállalnak felelősséget. Felhívjuk figyelmedet, hogy még egy rövid távú verseny is rejthet magában egészségügyi kockázatot. Kérjük, saját érdekedben csak akkor állj rajthoz, ha minden szempontból felkészült vagy! Betegen, lázasan, sérülten, kialvatlanul a verseny erősen ellenjavallt! Nevezéseddel ezeket általad elfogadottnak tekintjük!

- A versenyen tilos kutyával, vagy más állattal együtt indulni.

- Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

- 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

- A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

- Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

- Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

- Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

- Szervező vállalja, hogy az indulók személyes adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél részére marketing célokból át nem adja, az elérhetőségeket kizárólag a versennyel kapcsolatos kommunikációra, szervezési kérdésekre használja. A verseny honlapján közzétesszük az eredménylistán: a versenyzők nevét, rajtszámát és időeredményét.

- A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

- A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

MIÉRT PONT A GARMIN Patakparti Futónapra NEVEZZEK?

MERT PROFI SZERVEZÉSSEL VÁRUNK

Több éve rendezzük ezt a versenyt a futóink pedig nagyon elégedettek évről-évre.

GYERE HA KEZDŐ VAGY

mert távjaink közül biztosan megtalálod a felkészülési szintednek megfelelőt, de ha most merészkednél ki először a megszokott városi futópályádról, akkor is mi vagyunk az ideális választás...

MERT KÖZEL VAN

A versenyeinket a fővárosban, vagy a közelében rendezzük, de a legszebb, legeldugottabb részein, ahol a természet vesz körül...

MERT ÁRBAN IS JÓK VAGYUNK

és prémium versenyünkön technikai eseménypólót, profi frissítést, egyéni befutóérmet és ingyenes eseményfotókat kapsz...