2021_patakpart_borito.jpg

GARMIN Patakparti Futónap

2021. augusztus 28. szombat

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS!

A 2020-as év elmaradt eseménye után 2021-ben ismét vár az évek alatt hagyományossá vált Garmin Patakpart Futónap. Változatlan útvonal és feledhetetlen hangulat vár.

A verseny társszervezői a Navi-Gate Kft. (www.garmin.hu), a XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal 

(www.bp16.hu)


#barátok #Garminhu #patakpart #Garminpatakpart #Sport&Fun

 
2021_patakpart_borito.jpg
 

Esemény információk

IDŐPONT:

2021. augusztus 28. szombat 09:00. Esőnap nincs, a versenyt kellemetlen időjárás esetén is megrendezzük. Extrém időjárási viszonyok - meteorológiai riasztás - esetén a verseny elhalasztásának jogát fenntartjuk.


HELYSZÍN:

Budapest, XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút Hermina út felőli vége.


TÁVOK:

Gyerekfutam: 1 km / ingyenes/

M táv: 8 km

L táv: 16 km


NEVEZÉS:

Előnevezési időszak 2021.05.13-20-ig: 6.990,-

Ezt követően, a létszámlimitek eléréséig, de maximum 08.15-ig: 7.990,-


RAJTCSOMAG:

Minden felnőtt távon induló rajtcsomagja tartalmaz egy db méretre szóló (nemenként eltérő szabású) technikai pólót, valamint a 8 km-es és 16 km-es távokon, szintidőn belüli célbaérkezés esetén minden teljesítő befutóérmet kap.

A gyerekek utánpótlás-versenyében minden célba érkező gyermek befutóérmet kap.

VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:

2021. augusztus 28. szombat, 08:00-15:00

 

Aszfalt útvonal

A verseny kizárólag kiváló minőségű, aszfaltos kerékpárúton halad, autóutat nem keresztez, szintemelkedése elhanyagolható. Budapest XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút. A fordító a kerékpárút Cinkotai úti végén található.

Frissítés

Az útvonalon egy-egy frissítőpont kerül kialakításra, így a gyerek futamon egyszer a célban; az M távon kétszer (féltávon és a célban), az L távon (2 kör) pedig négyszer tudtok frissítést felvenni. Minden távon víz, izotóniás ital, banán, mazsola áll rendelkezésedre.

Rajtcsomag átvétel

A részleteket a verseny előtti hetekben tesszük közzé. Lehetőséget biztosítunk előzetes rajtcsomag átvételre is.

Dobogósok

Versenyszámonként és nemenként az első 3 helyezett Garmin csomagot kap értékes ajándékokkal, az első helyezettek pedig serleget is átvehetnek (teljesítőnek minősül, aki érvényes nevezéssel szintidőn belül teljesítette az adott távot).

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban wc-t, öltözőt és csomagmegőrzést biztosítunk, de zuhanyzási lehetőség nem lesz.

nezet_noi8-menta.png
 

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, LEMONDÁS, INFORMÁCIÓK:

 • Vis major esetén, amennyiben a verseny meghiúsul, a nevezés beváltható a Garmin MÓKUS instant indulásra (10, 14, 25, 50 km), vagy ugyanezen az útvonalon Adrenalin körre (10 km). Nevezési díj vissza nem jár.

 • Amennyiben a vonatkozó rendelkezések megkövetelik a tömegsport rendezvényeken a védettségi igazolvány meglétét, úgy ezt ellenőrizni fogjuk. Ennek hiánya nem jogosít fel a nevezés lemondására, átváltására.

 • A nevezések nem átadhatók.

 • A nevezés lemondása esetén díj nem jár vissza, hanem a nevezés beváltható a Garmin MÓKUS instant indulásra (10, 14, 25, 50 km), vagy ugyanezen az útvonalon Adrenalin körre (10 km).

 • A versenyen mindenki saját felelősségére indul. Az esetleges balesetekért, sérülésekért, anyagi károkért a verseny szervezői nem vállalnak felelősséget. Felhívjuk figyelmedet, hogy még egy rövid távú verseny is rejthet magában egészségügyi kockázatot. Kérjük, saját érdekedben csak akkor állj rajthoz, ha minden szempontból felkészült vagy! Betegen, lázasan, sérülten, kialvatlanul a verseny erősen ellenjavallt! Nevezéseddel ezeket általad elfogadottnak tekintjük!

 • A versenyen tilos kutyával, vagy más állattal indulni.

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • Szervezők vállalják, hogy az indulók személyes adatait bizalmasan kezelik, harmadik fél részére marketing célokból át nem adják át, az elérhetőségeket kizárólag a versennyel kapcsolatos kommunikációra, szervezési kérdésekre használják. A verseny honlapján közzétesszük az eredménylistán: a versenyzők nevét, nemét, rajtszámát és eredményét.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

 • A versenyen nem indulhat olyan, aki betegnek érzi magát, hőemelkedése van, csak 100%-os egészségi állapotban vehetsz részt az eseményen.

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.