top of page
2021_patakpart_borito.jpg

5. GARMIN Patakparti Futónap

2022. augusztus 27. szombat

Idén már ötödik alkalommal vár a Garmin Patakparti Futónap. Változatlan útvonal és egy új táv vár, a feledhetetlen hangulat mellett.

A verseny társszervezői a Navi-Gate Kft. (www.garmin.hu), a XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal 

(www.bp16.hu)


#barátok #Garminhu #patakpart #Garminpatakpart #Sport&Fun

2022-ben Early Bird nevezés ÉS egy új táv

GRS hero image (002).jpg

Nevezz időben és szerezd meg a Garmin világon átívelő versenysorozatára készített pólóját a verseny pólóján felül! (Lásd fotó) A extra póló csak az early bird nevezők számára érhető el, kizárólag a készlet erejéig!*

Instagram Bejegyzés 1080x1080 px (97).png

Idén először egy új nevezés is találsz a 8 km és a 16 km mellett, A 16+8 KM NEVEZÉST.
Ha erre nevezel, mindkét távot teljesítheted egymás után. Egy pólót kapsz, DE KÉT ÉRMET, ha mindkét távon sikeresen, szintidőn belül célbaérsz. Ha még sikerül időben is nevezned, pólóból is kettő lehet a tied :)

Esemény információk

IDŐPONT:

2022. augusztus 27. szombat 09:00. Esőnap nincs, a versenyt kellemetlen időjárás esetén is megrendezzük. Extrém időjárási viszonyok - meteorológiai riasztás - esetén a verseny elhalasztásának jogát fenntartjuk.


HELYSZÍN:

Budapest, XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút Hermina út felőli vége.

A Kalóz Burgert a Waze-be is beütheted.

koordináták: 47.528909, 19.193832


TÁVOK:

Gyerekfutam: 1 km / ingyenes/

8 km (1 kör) szintidő 01:15 óra

16 km (2 kör) szintidő 02:00 óra

16+8 km (2 kör, majd kicsit később még 1 kör :)

Útvonal online: https://www.alltrails.com/explore/map/garmin-patakparti-futonap-1e0a840?u=m

Letölthető gpx fájl itt :)

IDŐREND:

08:00 versenyközpont nyitás

09:00 16 km rajt

11:00 gyerekfutam rajt

11:30 8 km rajt

12:30 eredményhirdetés és tombola


NEVEZÉS:

Előnevezési időszak 2021.07.17.-ig:

8 km és 16 km 6.990,-

16+8 km 8.990,-

Ezt követően, a létszámlimitek eléréséig, de legkésőbb 08.24-ig:

8 km és 16 km 7.990,-

16+8 km 9.990,-

A 08.21 után nevezőknek (utónevezők) pólót nem adunk a rajtcsomagjába.


RAJTCSOMAG:

⬇️⬇️⬇️A Rajtcsomag átvétel információihoz görgess még lejjebb. ⬇️⬇️⬇️

Minden felnőtt távon induló rajtcsomagja tartalmaz egy db méretre szóló (nemenként eltérő szabású) technikai pólót (kivéve utónevezők), valamint a 8 km-es és 16 km-es távokon, szintidőn belüli célbaérkezés esetén minden teljesítő befutóérmet kap.

Aki az új távot, a 16+8 km-t választja, az egy darab technikai pólót, de két érmet kap, amennyiben mindkét távon szintidőn belül célbaér.

A gyerekek utánpótlás-versenyében minden célba érkező gyermek befutóérmet kap.

VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:

2022. augusztus 27. szombat, 08:00-13:00

Az útvonal

Végig a patakparton, forgalom mentes, kiváló minőségű aszfaltos útvonalon

Aszfalt útvonal

A verseny kizárólag kiváló minőségű, aszfaltos kerékpárúton halad, autóutat nem keresztez, szintemelkedése elhanyagolható. Budapest XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút. A fordító a kerékpárút Cinkotai úti végén található.

Frissítés

Az útvonalon egy-egy frissítőpont kerül kialakításra, így a gyerek futamon egyszer a célban; a 8 km-es távon kétszer (féltávon és a célban), a 16 km-es távon (2 kör) pedig négyszer, míg a 16+8 km-en 6x tudtok frissítést felvenni. Minden távon víz, izotóniás ital, banán, és sós keksz áll rendelkezésedre.

Rajtcsomag átvétel

A verseny előtti sorbanállás elkerülésére javasoljuk az előzetes rajtcsomag átvételt. Ezt a Garmin Running Club klubhelységében tartjuk, a XIII. kerület Visegrádi utca 80-ban.

08.24. szerda 15:30-18:30

08.25. csütörtök 15:30-18:30

Ha más mód nincs, akkor a helyszínen is átveheted a rajtcsomagot, a versenyközpontban a rajtod előtt legkésőbb 15 perccel.

Dobogósok

Versenyszámonként és nemenként az első 3 helyezett trófeát kap a 8 km-en, 16 km-en és a 16+8 km-en is.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban wc-t, öltözőt és csomagmegőrzést biztosítunk, de zuhanyzási lehetőség nem lesz.

Instagram Bejegyzés 1080x1080 px (89).png

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, LEMONDÁS, INFORMÁCIÓK:

 • Az early bird alatt megszerezhető pólóból mindent megteszünk, hogy a kért méretet biztosítsuk, de a készletet a központi Garmintól kapjuk, így eltérések előfordulhatnak.  

 • Vis major esetén, amennyiben a verseny meghiúsul, a nevezés beváltható a Garmin MÓKUS instant indulásra (10, 14, 25, 50 km), vagy ugyanezen az útvonalon Adrenalin körre (10 km). Nevezési díj vissza nem jár.

 • Amennyiben a vonatkozó rendelkezések megkövetelik a tömegsport rendezvényeken a védettségi igazolvány meglétét, úgy ezt ellenőrizni fogjuk. Ennek hiánya nem jogosít fel a nevezés lemondására, átváltására.

 • A nevezések nem átadhatók.

 • A nevezés lemondása esetén díj nem jár vissza, hanem a nevezés beváltható a Garmin MÓKUS instant indulásra (10, 14, 25, 50 km), vagy ugyanezen az útvonalon Adrenalin körre (10 km). Lemondás legfeljebb 2 héttel a verseny előtt lehetséges.

 • A versenyen mindenki saját felelősségére indul. Az esetleges balesetekért, sérülésekért, anyagi károkért a verseny szervezői nem vállalnak felelősséget. Felhívjuk figyelmedet, hogy még egy rövid távú verseny is rejthet magában egészségügyi kockázatot. Kérjük, saját érdekedben csak akkor állj rajthoz, ha minden szempontból felkészült vagy! Betegen, lázasan, sérülten, kialvatlanul a verseny erősen ellenjavallt! Nevezéseddel ezeket általad elfogadottnak tekintjük!

 • A versenyen tilos kutyával, vagy más állattal indulni.

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • Szervezők vállalják, hogy az indulók személyes adatait bizalmasan kezelik, harmadik fél részére marketing célokból át nem adják át, az elérhetőségeket kizárólag a versennyel kapcsolatos kommunikációra, szervezési kérdésekre használják. A verseny honlapján közzétesszük az eredménylistán: a versenyzők nevét, nemét, rajtszámát és eredményét.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

 • A versenyen nem indulhat olyan, aki betegnek érzi magát, hőemelkedése van, csak 100%-os egészségi állapotban vehetsz részt az eseményen.

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

bottom of page