GARMIN WTF SZTENDRE

TEREP VAGY ASZFALT?

VÁLASSZ!

A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz: gyönyörű környezet és egy szintes, erőt próbáló verseny.

#zöld #madárcsicsergés #rajt #adrenalin #cél #habzsidőzsi

ASZFALT

A Szentendréről  rajtoló verseny aszfaltos útvonala, távtól függően a Skanzen mögötti rajthelytől a Sztaravoda - Pap-rét - Urak asztala erdészeti aszfaltutat követi, majd ugyanezen az útvonalon vissza. Végig forgalommentes, zárt erdészeti utakon futhattok, a Visegrádi-hegységben, az erdő szívében. 

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a Skanzen mögötti rajthelytől a Sztaravoda-völgy - Pap-rét - Vörös-kő - Urak asztala pontokat érinti. A teljes útvonal a Visegrádi-hegység turistaútjain halad. 

GARMIN WTF SZTENDRE terep- vagy aszfaltfutás

 
IDŐPONT:
2020. augusztus 30. vasárnap 10:00, rajtcsomag-kiadás 08:00-09:00
HELYSZÍN:
Szentendre, Sztaravoda völgy (a Skanzen után jobbra) 47°42'05.2"N 19°02'38.6"E. Parkolás a Dombalja utcában
VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:
2020. augusztus 30. vasárnap, 08:00-16:00, eredményhirdetés várhatóan 12:00 - 14:00, a távok és a beérkezések függvényében.

TÁVOK (CSAK ODA-VISSZA FUTÁS VAN):

2020-BAN MINDEN TÁV UGYANOTT ÉR VÉGET, AHONNAN RAJTOL, NINCSENEK CSAK FELFELÉ FUTÓ SZÁMOK!

FRISSÍTŐPONTOK:

A különböző távokon a következő távolságok után tudtok frissítést felvenni:

- Aszfalt M távon féltávnál Pap-réten 6 km-nél és a célban 12 km-nél;

- Aszfalt L távon Pap-réten 6 km-nél, az Urak asztalán 8 km-nél, ismét Pap-réten 10 km-nél, majd végül a célban 16 km-nél;

- Terep M távon féltávnál Pap-réten 8,7 km-nél és a célban 17,3 km-nél;

- Terep L távon Pap-réten 8,7 km-nél, az Urak asztalán 14 km-nél, ismét Pap-réten 19,5 km-nél, majd végül a célban 28 km-nél;

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban meglepetés frissítéssel várunk ;)

BABAKOCSIS FUTÓK:

Szeretettel látjuk a babakocsis futókat is,  számukra az ASZFALT M és ASZFALT L távok vannak nyitva. Figyelj, lefelé ne versenyezz, élvezd ki az erdőt. Babakocsival is csak a saját felelősségedre indulhatsz.

DOBOGÓSOK:

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

KÖTELEZŐ FELSZERELÉS:

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

- személyi igazolvány

- legalább fél literes ivózsák VAGY pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

- működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

NEVEZÉSI DÍJ:

Weboldalunkon keresztül, biztonságos bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással is nevezhetsz. Átutaláskor számlatulajdonos neve: Karlovitz-Thurnherr Zsófia, számlaszám: MKB Bank 10300002-13079083-00014905, a megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel a versenyző nevét és a megrendelési számot.

A nevezési díj 7.990,- 2020. június 30-ig.

2020. június 30-tól augusztus 9-ig VAGY a nevezői maximális létszám beteléséig a nevezés 9990.- 

 


Helyszíni nevezés ezen a versenyünkön nem lesz, várhatóan a nevezési időszak, legkésőbb két héttel a verseny előtt lezárul.

Nálunk bankkártyával is fizethetsz. 

Nevezés lemondása csak emailben, az info@runaway.hu címen lehetséges, 2020. augusztus 9-ig, 3.000,- díjon. Nevezés átadására csak augusztus 9 és 23 között van lehetőség 2000 Ft adminisztrációs költség megfizetése mellett.

A chipletét 1.000,- melyet a verseny végén visszaadunk, de felajánlhatod jótékony célra is. Amennyiben verseny után nem jössz oda visszakérni a leétet, úgy azt részedről automatikus felajánlásnak vesszük.

RAJTCSOMAG:

Rajtcsomagod átveheted a verseny napján a versenyközpontban, legkésőbb egy órával a futamod indulása előtt, személyi igazolvány bemutatásával, vagy a facebookon kiírt #garminarmy futások bármelyikén, amennyiben ezt előzetesen egyezteted az info@runaway.hu címen.

- egyedi zsák, a verseny brandingjével

- névre szóló, több színből választható technikai futópóló a 42k.hu-tól

- egyedi érem

- ingyenes eseményfotók

- rajtszám, időmérő chippel

- Mylaps időmérés 

- minden távon frissítőpont (távtól függően 1-3 pont)

- a célban meglepetés frissítés
- itiner

- csomagmegőrzés

- elsősegélyhely a versenyközpontban

- útvonal engedély és útvonalbiztosítás

WC, ZUHANY, ÖLTÖZŐ, CSOMAGMEGŐRZÉS:

A versenyközpontban mobilwc-ket, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk. Zuhanyzási lehetőség? Na ne karmold szét az agyamat barátom!

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

- Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

- 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

- A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

- Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

- Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

-  Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

- A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

- Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.

- Amennyiben a verseny a szervezőkön kívülálló okok miatt (vis major) marad el, a nevezési díjak 50%-a kerül visszautalásra.

- A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

MIÉRT PONT A RUNAPESTRE NEVEZZEK?

GYERE HA PROFI VAGY

mert aszfalton, vagy terepen is több táv közül választhatsz, így te döntöd el, hogy egy gyors, hegyi aszfalt sprintet futnál, vagy hosszan kanyarognál a legszebb ösvényeken...

GYERE HA KEZDŐ VAGY

mert távjaink közül biztosan megtalálod a felkészülési szintednek megfelelőt, de ha most merészkednél ki először a megszokott városi futópályádról, akkor is mi vagyunk az ideális választás...

MERT KÖZEL VAN

A versenyeinket a fővárosban, vagy a közelében rendezzük, de a legszebb, legeldugottabb részein, ahol a természet vesz körül...

MERT ÁRBAN IS JÓK VAGYUNK

és prémium versenyeinken rajtzsákot, technikai eseménypólót, profi frissítést, egyéni befutóérmet, ingyenes eseményfotókat kapsz...