GARMIN WTF BUDA

TEREP VAGY ASZFALT?

VÁLASSZ!

A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;)

#zöld #madárcsicsergés #rajt #adrenalin #cél #habzsidőzsi

ASZFALT

A Szépjuhásznétől  rajtoló verseny aszfaltos útvonala, a János-hegyi aszfaltutat követi. Végig forgalommentes, zárt erdészeti aszfaltutakon futhattok, a Budai-hegység szívében.

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a Szépjuhászné melletti rajthelytől a Makkosmária, Sorrento, Virág-völgy pontokat érinti. A teljes útvonal a Budai-hegység turistaútjain halad. 

GARMIN WTF BUDA terep- vagy aszfaltfutás

 
IDŐPONT:
2020. november 29. vasárnap 10:00, rajtcsomag-kiadás 08:00-09:00
VAGY 

amennyiben a járványügyi helyzet ezt nem teszi lehetővé, 4 nap (2020.11.28-29- és 2020.12.05-06.) áll rendelkezésre, hogy a verseny választott távját teljesítsd. A teljesítés módja QR kódokkal történik, erről később rakunk fel infot. QR kódos teljesítés esetén az első 3 helyezettől a teljesítés trackjét minden esetben be fogjuk kérni, így ha dobogóra pályázol, rögzítsd a futásod!

 

Minden, az instanttal kapcsolatos információval jövünk később. Lesz fotó, rajtkapu és próbáljuk minél versenyszerűbbé tenni nektek, tömegrajt és tömeg nélkül, hogy az éremtől ne essetek el :)

HELYSZÍN:

HELYSZÍN:
Szépjuhászné étterem, Budakeszi út 97, Budapest 47°31'41.2"N 18°57'18.5"E
VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:
2020. november 29. vasárnap, 08:00-15:00

TÁVOK:

NEVEZÉS:

Kedvezményes előnevezés 2020. szeptember 12. - október 12-ig 7.990,-

Emeltdíjas nevezés 2020. október 13- november 22-ig 8.990,-

A nevezési díjat átutalással a Szentpáli Éva - Gránit Bank: 12100011 – 17760610 számlára fizesd be, a nevezést követő 48 órán belül. Az utalásban megjegyzésként tüntesd fel a neved. Az összeg beérkezése után kapod a számlát és a kerülsz fej a rajtlistára. Amennyiben a nevezésedhez nem tartozik utalás, úgy azt töröljük.

DOBOGÓSOK:

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

FRISSÍTŐPONTOK:

- Aszfalt M távon 5 km-nél, valamint a célban;

- Aszfalt L távon 3,5 km-nél, 9 km-nél, 13 km-nél és a célban;

- Terep M távon 5 km-nél, 8,5 km-nél, majd a célban;

- Terep L távon 5 km-nél, 15 km-nél, 18 km-nél, végül a célban;

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi, aszalt gyümölcsök, gumicukor és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban meglepetés frissítéssel várunk ;)

BABAKOCSIS FUTÓK:

Szeretettel látjuk a babakocsis futókat is,  számukra az ASZFALT M és ASZFALT L távok vannak nyitva. Figyelj, lefelé ne versenyezz, élvezd ki az erdőt. Babakocsival is csak a saját felelősségedre indulhatsz.

KÖTELEZŐ FELSZERELÉS:

A versenyen való indulásnak a feltétele:

- személyi igazolvány

- működő mobiltelefon

- pohár, amiből a frissítőpontokon vizet, hipotóniás italt, vagy kólát tudsz felvenni

- CSAK a terep L távon: legalább fél literes ivózsák, vagy kulacs/üveg/bármi, amivel további frissítést tudsz felvenni. Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

RAJTCSOMAG ÁTVÉTEL:

- november 27-én pénteken, a Daikin Márkaboltban 16:00-20:00-ig, 1.000,- chipletét ellenében, személyi igazolvány bemutatásával (XIII. kerület Budapest, Váci út 80. (bejárat a Révész utca felől).

Rajtcsomagod átveheted verseny napján a versenyközpontban is, legkésőbb egy órával a futamod indulása előtt, 1.000,- chipletét ellenében, személyi igazolvány bemutatásával.

Tartalma:

- hosszúujjú, vagy rövidujjú, névre szóló, több színből választható technikai futópóló a 42k.hu-tól

- egyedi érem

- ingyenes eseményfotók

- rajtszám

- rajtszámchipes időmérés 

- minden távon frissítőpont (távtól függően 1-3 pont)

- a célban Daikin frissítőpont finomságokkal és RedBullal
- itiner

- csomagmegőrzés

- Mentő és elsősegélyhely a versenyközpontban

- útvonal engedély, útzárás és útvonalbiztosítás

Amennyiben a nevezéskor a Zöld Béka csomagot választod, akkor részedre nem gyártjuk le a pólót, nevezési díjadból pedig 1.000,- forintot egy általatok megszavazott zöld célra fordítunk.

WC, ZUHANY, ÖLTÖZŐ, CSOMAGMEGŐRZÉS:

A versenyközpontban wc-t, öltözőt és csomagmegőrzést biztosítunk, de zuhanyzási lehetőség nem lesz.

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

- Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

- 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

- A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

- Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

- Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

- Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

- A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

- Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.

- Vis Maior esetén (pl. Covid járvány miatt meghiúsuló rendezés) nevezési díj nem jár vissza, azt a szervezők más versenyein (instant körök, vagy 2021-es WTF versenysorozat) való indulásra lehet váltani, az adott helyzetben kihirdetett információk alapján. Amennyiben a rajtcsomagok legyártása után kerül sor Vis Maiorra, úgy a versenyző a rajtcsomagjára jogosult, visszatérítésre NEM.

- A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

MIÉRT PONT A WTF-RE NEVEZZEK?

GYERE HA PROFI VAGY

mert aszfalton, vagy terepen is több táv közül választhatsz, így te döntöd el, hogy egy gyors, hegyi aszfalt sprintet futnál, vagy hosszan kanyarognál a legszebb ösvényeken...

GYERE HA KEZDŐ VAGY

mert távjaink közül biztosan megtalálod a felkészülési szintednek megfelelőt, de ha most merészkednél ki először a megszokott városi futópályádról, akkor is mi vagyunk az ideális választás...

MERT KÖZEL VAN

A versenyeinket a fővárosban, vagy a közelében rendezzük, de a legszebb, legeldugottabb részein, ahol a természet vesz körül...

MERT ÁRBAN IS JÓK VAGYUNK

és prémium versenyeinken rajtzsákot, technikai eseménypólót, profi frissítést, egyéni befutóérmet, ingyenes eseményfotókat kapsz...