GARMIN WTF BUDA

TEREP VAGY ASZFALT?

 

UTOLSÓ VERSENYINFOK ITT

VÁLASSZ!

A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;)

#zöld #madárcsicsergés #rajt #adrenalin #cél #habzsidőzsi

ASZFALT

A Szépjuhásznétől  rajtoló verseny aszfaltos útvonala, a János-hegyi aszfaltutat követi. Végig forgalommentes, zárt erdészeti aszfaltutakon futhattok, a Budai-hegység szívében.

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a Szépjuhászné melletti rajthelytől a Makkosmária, Sorrento, Virág-völgy pontokat érinti. A teljes útvonal a Budai-hegység turistaútjain halad. 

GARMIN WTF BUDA terep- vagy aszfaltfutás

 
Döntöttünk. Versenyünket idén a járványhelyzet alakulása miatt nem hagyományos módon, hanem instant versenyként rendezzük meg. Nem részletezzük, mennyire nehéz felelős és mindenki számára kedvező döntést hozni, arra kérünk mindenkit, tartsa tiszteletben a versenyszervezők szakmai kompetenciáját és döntését. Számunkra elérhetőek az instant rendezés infrastrukturális követelményei, így eleve készültünk B forgatókönyvvel.

Idei versenyünk teljesítésére 9 teljes napotok lesz: a november 28. szombattól - december 6. vasárnapig.

A rajtcsomagok felvételének helyével kapcsolatosan még zajlik az egyeztetés, kérünk egy kis türelmet.
- rajtolás tetszőleges időpontban 9 és 15 óra között, vedd figyelembe a szintidődet, a rajt/cél zóna 16 óráig áll majd, addig be kell érned (és este nyolcig biztonságosan haza)
- a pályán hétvégenként lesz szalagozás, hogy el ne tévedj
- a pályán QR pontok, hogy telefonod segítségével könnyen, gyorsan és automatikusan igazolhasd a verseny teljesítését
- a célban, a Szépjuhászné büfében 2 palacsinta és egy Red Bull vár
- a pályán frissítőpont nem lesz!

A teljesítés igazolásának módja 1) a QR kódok beolvasása (ezzel automatikusan felkerülsz a teljesítők közé, további dolgod nincs) vagy 2) a teljesített track elküldése nekünk. Ez esetben az igazolás ellenőrzése után az eredménylistára kerülés után veheted fel az érmet.

A verseny fenti módon leírt megrendezésével gyakorlatilag minimalizálni tudjuk a fertőzésveszélyt, hiszen egy időben, egy helyen nem kell több embernek tartózkodnia. A maszk viselése a személyzettel történő érintkezés során (rajtcsomag átvétele, érem, végfrissítése átvétele) kötelező lesz, ahogy a távolságtartás is.

Vigyázzunk egymásra, hogy gyorsan túllegyünk ezen a sz@ron és jövőre már újra normál versenyeken téphessük a hegyet 

Jövünk, mászunk, győzünk idén is, még ha kicsit másképpen is, de VELETEK! 

Mivel a teljesítésre a verseny elmaradása esetén is lesz lehetőség, így nevezés lemondást a határidő után nem fogadunk el semmilyen esetben (lásd vis major rész).

HELYSZÍN:
Szépjuhászné étterem, Budakeszi út 97, Budapest 47°31'41.2"N 18°57'18.5"E
VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:
A kormányrendelkezések értelmében idén nem tudunk versenyközpontot üzemeltetni :( 

TÁVOK:

QR KÓDOK HELYEI TÁVONKÉNT:

Minden távon a RAJT és a CÉL kódot a Szépjuhászné Büfé nagy oldalsó (parkoló felőli) üvegfelületéln találod.

 

Terep M távon 1. ellenőrzőpont Makkosmárián az erdei esőbeálló lábain. 2. ellenőrzőpont az Erzsébet kilátónál,

Terep L távon 1. ellenőrzőpont Makkosmárián az erdei esőbeálló lábain. 2. ellenőrzőpont Budaörsön, a Felsőszállás utca és a Sóvirág utca találkozásánál, a kis térszerű kiszélesedésnél. 3. ellenőrzőpont az Erzsébet kilátónál,

Aszfalt M távon 1. ellenőrzőpont az Erzsébet kilátónál, ezen a távon több nincs.

Aszfalt L távon 1. ellenőrzőpont a Mátyás király úton, miután a sípályát elhagytad, balkéz felől a kék nyomós kútnál. 2. ellenőrzőpont az Erzsébet kilátónál,

NEVEZÉS:

Kedvezményes előnevezés 2020. szeptember 12. - október 12-ig 7.990,-

Emeltdíjas nevezés 2020. október 13- november 22-ig 8.990,-

A nevezési díjat átutalással a RUNaway Sportszervező Kft. - Gránit Bank: 12100011 – 17731126 számlára fizesd be, a nevezést követő 48 órán belül. Az utalásban megjegyzésként tüntesd fel a neved. Az összeg beérkezése után kapod a számlát és a kerülsz fej a rajtlistára. Amennyiben a nevezésedhez nem tartozik utalás, úgy azt töröljük.

Nevezés lemondására 11.01-ig van lehetőség, utána a gyártás elindulása miatt már nincs. A rajtcsomag nem finisher csomag, így akkor is átveheted (vagy meghatalmazott átveheti helyetted), ha a versenyen nem veszel részt. 

FRISSÍTŐPONTOK INSTANT RENDEZÉS ESETÉN NINCSENEK.

A célban meglepetés frissítéssel várunk ;)

BABAKOCSIS FUTÓK:

Szeretettel látjuk a babakocsis futókat is,  számukra az ASZFALT M és ASZFALT L távok vannak nyitva. Figyelj, lefelé ne versenyezz, élvezd ki az erdőt. Babakocsival is csak a saját felelősségedre indulhatsz.

KÖTELEZŐ FELSZERELÉS:

A versenyen való indulásnak a feltétele:

- személyi igazolvány

- működő mobiltelefon

RAJTCSOMAG ÁTVÉTEL:

A rajtcsomag nem feltétele a versenyen való indulásnak, így felveheted a teljes decemberi időszakban is!

A rajtcsomagokat a következő időpontokban és helyszíneken tudod átvenni:

2020.11.26-27-én 15:00-18:00-ig a DAIKIN Márkaboltban (Promenade Gardens, Váci út 80.)

2020.11.29-én 09:00-13:00-ig a Runners'Lab futóboltban (Hegedűs Gyula utca 64.)

2020.11.30-án 9:00-13:00-ig a Runners'Lab futóboltban (Hegedűs Gyula utca 64.)

2020.12.01-én 10:00-19:00-ig a Runners'Lab futóboltban (Hegedűs Gyula utca 64.)

2020.12.02-án 09:00-16:00-ig a Runners'Lab futóboltban (Hegedűs Gyula utca 64.)

2020.12.03-án 11:00-13:00-ig a Runners'Lab futóboltban (Hegedűs Gyula utca 64.)

Teljes december folyamán telefonos egyeztetés alapján a Runners'Lab futóboltban.

A nevezési díj tartalmazza (normál verseny esetén):

- hosszúujjú, vagy rövidujjú, névre szóló, több színből választható technikai futópóló a 42k.hu-tól

- egyedi érem

- a célban palacsinta és Red Bull
- itiner

Amennyiben a nevezéskor a Zöld Béka csomagot választod, akkor részedre nem gyártjuk le a pólót, nevezési díjadból pedig 1.000,- forintot egy általatok megszavazott zöld célra fordítunk.

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

- 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 10 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

- A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

- Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

- Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

- Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

- A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

- Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.

- Vis Maior esetén (pl. Covid járvány miatt meghiúsuló rendezés) nevezési díj nem jár vissza, azt a szervezők más versenyein (instant körök, vagy 2021-es WTF versenysorozat) való indulásra lehet váltani, az adott helyzetben kihirdetett információk alapján. Amennyiben a rajtcsomagok legyártása után kerül sor Vis Maiorra, úgy a versenyző a rajtcsomagjára jogosult, visszatérítésre NEM.

- A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

MIÉRT PONT A WTF-RE NEVEZZEK?

GYERE HA PROFI VAGY

mert aszfalton, vagy terepen is több táv közül választhatsz, így te döntöd el, hogy egy gyors, hegyi aszfalt sprintet futnál, vagy hosszan kanyarognál a legszebb ösvényeken...

GYERE HA KEZDŐ VAGY

mert távjaink közül biztosan megtalálod a felkészülési szintednek megfelelőt, de ha most merészkednél ki először a megszokott városi futópályádról, akkor is mi vagyunk az ideális választás...

MERT KÖZEL VAN

A versenyeinket a fővárosban, vagy a közelében rendezzük, de a legszebb, legeldugottabb részein, ahol a természet vesz körül...

MERT ÁRBAN IS JÓK VAGYUNK

és prémium versenyeinken rajtzsákot, technikai eseménypólót, profi frissítést, egyéni befutóérmet, ingyenes eseményfotókat kapsz...