top of page
Instagram Bejegyzés 1080x1080 px.png

GARMIN WTF BUDA

2022. október 30. vasárnap

Terep vagy aszfalt? Válassz! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;)

ASZFALT

A Szépjuhásznétől  rajtoló verseny aszfaltos útvonala, a János-hegyi aszfaltutat követi. Végig forgalommentes, zárt erdészeti aszfaltutakon futhattok, a Budai-hegység szívében.

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a Szépjuhászné melletti rajthelytől a Makkosmária, Sorrento, Virág-völgy pontokat érinti. A teljes útvonal a Budai-hegység turistaútjain halad. 

#zöld #erdő #madárcsicsergés #patak #futás #flow #rajt #adrenalin #cél

72323914_511835416272203_3333048312805720064_n.jpg

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

hibrid verseny

Jelöld az eseményt facebookon ITT!

Helyszín

Szépjuhászné étterem, Budakeszi út 97, Budapest 47°31'41.2"N 18°57'18.5"E. Válaszd a tömegközlekedést, vagy a telekocsit, melyet a facebookon szervezünk, figyeld az esemény információit!

Versenyközpont

A versenyközpont nyitvatartása 2022.10. 30. vasárnap, 08:30-14:00, eredményhirdetés várhatóan 13:45, a távok és a beérkezések függvényében. A versenyközpontban is lesz lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Távok

Frissítőpontok

A frissítőpontok távonként:

Terep S távon - 3 km-nél

Terep M távon - 5,5 és 9 km-nél

Terep L távon - 5,5, majd 15 és 18,5 km-nél

Aszfalt S távon csak a célban

Aszfalt M távon - 5 km-nél

Aszfalt L távon - 10 km-nél és 13 km-nél

Pohármentes verseny

A RUNaway környezetvédelmi okokból, a kezdetktől az aszfaltos versenyeit is pohármentesen rendezi. Legyen nálad pohár, kulacs, üres palack, ivózsák, vagy bármi, amiben frissítést tudunk adni neked az eseményen.

Egyéni méretek 790x400 px.png

RAJTCSOMAG ÁTVÉTEL
Előzetesen szerdán és csütörtökön is fel tudod venni, valamint a verseny napján a versenyközpontban.
Szerdán 15:00 - 18:00-ig várunk a DAIKIN mintaboltjában (Budapest, Váci út 80, 1133), csütörtökön pedig 15:00 - 18:00-ig a Garmin Running Club klubhelyiségében (Budapest, 1133 Visegrádi utca 80.)
Személyi (és ha nem a sajátodat veszed át meghatalmazás) szükséges!
Idén továbbra is a BÁTOR TÁBORT szeretnénk támogatni a segítségetekkel! Így kérünk, a rajtszámátvételkor, ha te is úgy érzed, fontos neked, amit tesznek, hozz egy 1.000 Ft-os bankjegyet, amit átvehetünk TŐLED, NEKIK.
Az 1.000,- idén nem chip letét, mert a boka chipeket kényelmes rajtszám chipekre cseréltük, de nagyon szeretnénk, ha a jótékony vonalat a TI segítségetekkel meg tudnánk tartani.

Rajtcsomag tartalma

Mi van a rajtcsomagban?

A nevezési díj, a választott csomagtól függetlenül tartalmazza:
- ingyenes eseményfotók
- rajtszám, időmérő chippel
- időmérés
- minden távon frissítőpont
- itiner
- csomagmegőrzés
- öltöző
- mentő
- útvonal engedély és útvonalbiztosítás

Mit választhatsz még a rajtcsomaghoz?

Amennyiben nem a ZÖLD nevezést választod, akkor a tied lehet:
- érem
- forró babgulyás a célban
- technikai eseménypóló a 42k.hu-tól
- és akár mindezek együtt is

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

 • személyi igazolvány

 • softflask, ivózsák, pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

 • működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

Frissítés

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban meglepetés frissítéssel várunk ;)

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban az állomás épületének a wc-it, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

Utalási adatok

Ha nem bankkártyás fizetést választasz, akkor a  nevezési díjat a Gránit banknál vezetett számlájára utald el a nevezést követő 24 órán belül: RUNaway Sportszervező Kft. 12100011-17731126-00000000

71295687_511834802938931_2743796327556055040_n.jpg
ársávok.png

EARLY BIRD NEVEZÉS

A legjobb árak, biztos hely július 10-ig!

Early bird nevezési díjaink július 10-ig érvényesek. Mindegyik nevezésben benne van a teljes versenyélmény időméréssel, frissítőpontokkal, a célban végfrissítéssel és minden, lentebb felsorolt szolgáltatással, de csak egyes csomagok tartalmazzák a befutóérmet, a technikai futópólót vagy a célban a meleg ételt (babgulyás). 

ZÖLD nevezés

6.990,-

Ha te az a típus vagy, akinek tele a szekrénye pólókkal, érmekkel, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés

7.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

ÉREM + BABGULYÁS nevezés

9.990,-

A célban nem csak az érmet kapod meg, de a Szépjuhászné büfé legendás babgulyásából is vár egy nagy adag, a forró kályha mellett.

PÓLÓS nevezés

11.990,-

Az érem mellett pólót tartalmaz a rajtcsomagod.

Helyszíni nevezés nincs!

NORMÁL ÁRAS NEVEZÉS

Július 11-től október 28-ig

ZÖLD nevezés

6.990,-

Ha te az a típus vagy, akinek tele a szekrénye pólókkal, érmekkel, és csak a verseny élménye érdekel, akkor nevezz ZÖLD nevezéssel.

ÉRMES nevezés

9.990,-

Ez a nevezés a ZÖLD nevezésen túl érmet tartalmaz.

ÉREM + BABGULYÁS nevezés

11.990,-

A célban nem csak az érmet kapod meg, de a Szépjuhászné büfé legendás babgulyásából is vár egy nagy adag, a forró kályha mellett.

PÓLÓS nevezés

13.990,-

Az érem mellett pólót tartalmaz a rajtcsomagod.

Helyszíni nevezés nincs!

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 14 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

 • COVID intézkedések: Amennyiben a versenyt a hatályos jogszabályok miatt nem lehet megrendezni, úgy a teljesítés INSTANT formában történik majd, QR kódok beolvasásával, melyre előreláthatóan 9 nap áll majd rendelkezésre. Amennyiben a versenyen csak COVID19 oltottak vehetnek majd részt, úgy a nevezéssel rendelkező oltatlanok számára lehetőséget biztosítunk majd instantként való teljesítéshez. TEHÁT: mindenképpen lesz futás :) :) :)

 • Nevezést lemondani nem lehet, de amennyiben lemondási szándékod jelzed az info@runaway.hu e-mail címen legkésőbb október 1-ig, úgy nevezésed bármelyik instantunkra átviheted egyéni egyeztetés után.​

 • A nevezések átadhatók 2022.10.02-27-ig.

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.

bottom of page