247617488_1024042815051458_1888797268550025992_n.jpg

GARMIN WTF BUDA

2022. október 30. vasárnap

Terep vagy aszfalt? Válassz! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz ;)

A nevezésed nálunk nem vész el, a versenyt mindenképp megrendezzük. Ha az érvényes korlátozások a tömeges eseményt nem teszik lehetővé, úgy az instant teljesítésre legalább 9 nap áll rendelkezésetekre. Ha csak az oltottak indulhatnak az eseményen, úgy az oltatlanok számára szintén biztosítjuk az instant teljesítés lehetőségét.

ASZFALT

A Szépjuhásznétől  rajtoló verseny aszfaltos útvonala, a János-hegyi aszfaltutat követi. Végig forgalommentes, zárt erdészeti aszfaltutakon futhattok, a Budai-hegység szívében.

TEREP

A terepfutók útvonala, távtól függően a Szépjuhászné melletti rajthelytől a Makkosmária, Sorrento, Virág-völgy pontokat érinti. A teljes útvonal a Budai-hegység turistaútjain halad. 

#zöld #erdő #madárcsicsergés #patak #futás #flow #rajt #adrenalin #cél

 
72323914_511835416272203_3333048312805720064_n.jpg

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

hibrid verseny

Helyszín

Szépjuhászné étterem, Budakeszi út 97, Budapest 47°31'41.2"N 18°57'18.5"E. Válaszd a tömegközlekedést, vagy a telekocsit, melyet a facebookon szervezünk, figyeld az esemény információit!

Versenyközpont

A versenyközpont nyitvatartása 2022.10. 30. vasárnap, 08:00-14:00, eredményhirdetés várhatóan 12:00 - 14:00, a távok és a beérkezések függvényében. A versenyközpontban is lesz lehetőség a rajtcsomag átvételére.

Távok

Frissítőpontok

A frissítőpontok távonként:
Terep S távon - 3 km-nél
Terep M távon - 5,5 és 9 km-nél
Terep L távon - 5,5, majd 15 és 18,5 km-nél
Aszfalt S távon csak a célban
Aszfalt M távon - 5 km-nél
Aszfalt L távon - 10 km-nél és 13 km-nél

Pohármentes verseny

A RUNaway környezetvédelmi okokból, a kezdetktől az aszfaltos versenyeit is pohármentesen rendezi. Legyen nálad pohár, kulacs, üres palack, ivózsák, vagy bármi, amiben frissítést tudunk adni neked az eseményen.

Új, RÖVIDEBB TÁVOK

A kezdők kedvéért létrehoztunk két S távot, így már terepen és aszfalton is találsz nálunk 5 km-es útvonalakat

 
 

Nevezés

 

Kötelező felszerelés

A rajtcsomag átvételének és a versenyen való indulásnak a feltétele:

 • személyi igazolvány

 • softflask, ivózsák, pohár/üveg/bármi, amiből frissítést tudsz felvenni

 • működő mobiltelefon

Ezeket az útvonalon bárhol ellenőrizhetjük, hiányuk kizárást von maga után.

Frissítés

Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért nálunk minden távon víz, <i:am> mineral + energy drink hipotóniás ital, <i:am> sótabletta, banán, kekszek, ropi, nápolyi és Coca-Cola áll rendelkezésedre. Mivel ez egy ZÖLD rendezvény, így poharat magadnak kell hoznod, tányérból és minden egyéb eszközből újrahasznosíthatót használunk.

A célban meglepetés frissítéssel várunk ;)

Dobogósok

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

WC, öltöző, csomagmegőrzés

A versenyközpontban az állomás épületének a wc-it, öltözősátrat és csomagmegőrzést biztosítunk.

71295687_511834802938931_2743796327556055040_n.jpg
 

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

 • Rajtszám viselése a teljes távon kötelező, jól láthatóan, elöl.

 • 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 12 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

 • A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

 • Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

 • Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása.

 • Minden indulóról igyekszünk jó képeket készíteni, ezt a képanyagot a jövőben bármikor felhasználhatjuk, az indulók ezen képmások minden jogáról lemondanak.

 • A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek.

 • Ha a versenyt bármely okból nem tudjuk megtartani a kitűzött napon, akkor azt egy új időpontban (esőnap) tartjuk meg, ilyen esetben nevezési díjat nem utalunk vissza.

 • A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.​

 • COVID intézkedések: Amennyiben a versenyt a hatályos jogszabályok miatt nem lehet megrendezni, úgy a teljesítés INSTANT formában történik majd, QR kódok beolvasásával, melyre előreláthatóan 9 nap áll majd rendelkezésre. Amennyiben a versenyen csak COVID19 oltottak vehetnek majd részt, úgy a nevezéssel rendelkező oltatlanok számára lehetőséget biztosítunk majd instantként való teljesítéshez. TEHÁT: mindenképpen lesz futás :) :) :)

 • Nevezést lemondani nem lehet, de amennyiben lemondási szándékod jelzed az info@runaway.hu e-mail címen legkésőbb október 1-ig, úgy nevezésed bármelyik másik versenyünkre vagy instantunkra átviheted egyéni egyeztetés után, egy nevezésért 1 póló nélküli instant kört vagy egy másik versenynevezést tudunk jóváírni :) 

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.