E.ON - Garmin WTF

versenysorozat szponzorációs ajánlat

A RUNaway versenyiroda a Garmin WTF versenysorozattal és a Garmin Mókus körrel 2020-ban 4000 futót garantál a szponzorok felé (5000 elérhető). A versenyeinkre jellemző a zöld rendezés, a családias légkör, profi szervezés mellett (versenyigazgatónk korábban az Ultrabalaton, Night RUN Budapest és egyéb, neves sportesemények versenyigazgatójaként dolgozott). 

A Garmin WTF (Way to The Forest) egy 3 eseményből álló, aszfalt- és terepfutó távokat kínáló, erdőben, de Budapest vonzáskörzetében (Buda, Szentendre, Dobogókő) rendezett versenysorozat. Versenyünkön nincs eldobható pohár, műanyag palackos víz, 1000 fő után 2 zsák szemetet termelünk összesen, azt is szelektív gyűjtjük.

A Garmin Mókus Kör egy bármikor teljesíthető, de nevezéshez kötött futóverseny, un instant kör, ahol 25km-es és 50km-es távokon mérhetik össze magukat a futók. A start és cél helyszíne a budapesti Szépjuhászné. Erre a versenyre éves szinten minimum 2.000 indulóval számolunk. A Garmin Mókus Kör esetén a szponzorációs díj nem eseményre, hanem éves támogatásra vonatkozik, speciális lehetőségekkel.

A versenyeink részletes bemutatása és részletei itt az oldalon megtalálható, de szívesen mesélünk róla egy személyes találkozó keretében.

WTF SOROZAT:

2020.04.26. WTF DOBOGÓKŐ

2020.06.21. Garmin WTF SZTENDRE

2020.10.04. Garmin WTF BUDA

VERSENYEINK ÉRTÉKEI:

Minden versenyünk ZÖLD, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után.

- Nem használunk eldobható műanyagpoharat: versenyeinken egyáltalán nincs pohár vagy  palackozott víz.

- A minimális szemetet is szelektív gyűjtjük.

- A versenyeink előtt is után is szemetet szedünk, így mindig tiszta környezetben rendezünk, amit tisztábban adunk át, mint ahogyan kaptuk.

- Telekocsi rendszerre buzdítjuk a futóinkat, melyet aktívan szervezünk és támogatunk.

- A versenyközpontból az erdei futóversenyek rajtja után a kísérőknek sétát szervezünk, ahol megismerhetik a környezetet.

Minden versenyünk HITECH, a legmodernebb technológiákkal dolgozunk a weboldalunktól, az időmérésen át, a rajkapuig. A mi versenyünkön debütált sikerrel az eddig ismert legmodernebb időmérési eszköz a MyLaps jóvoltából, ezzel a kicsi kézi eszközzel akár egy hegy tetején is a másodperc töredéke alatt kapunk részidőket az ott elhaladó versenyzőkről, azok számától függetlenül.

Minden versenyünk KOMMUNIKÁCIÓJA az indulóinkhoz illően fiatalos, velős, humoros, néha meghökkentő. Facebook és instagram oldalunkon aktivizáljuk a követőinket, eköré szervezzük a játékainkat, folyamatosan összekötjük a közösségi csoportjainkat (RUNaway facebook oldal, Gamin Sport & Fun, #GarminArmy, Vérmókus kör csoportok) a legnagyobb hazai futócsoportokkal, illetve versenyigazgatónk Karlovitz Máté is komoly futó ismertséggel rendelkezik, bejegyzéseit és kommentjeit sokan követik a hazai futótársadalomból.

Futóink JELENTŐS VÁSÁRLÓERŐVEL RENDELKEZNEK, az átlag magyar életszínvonal felett élnek, túlnyomó többségüknek nem probléma egy több százezres futóóra megvásárlása, vagy egy átlagosnál drágább nevezési díj megfizetése. A férfiak jellemzően műszaki érdeklődésüek, túlreprezentáltak az informatikusok és a cégvezetők. A nők között jellemző a modern életmódot élő, multinál dolgozó középvezető, mellettük a háztartásbeli, jómódú, napközben szabadidővel rendelkező szülők gyakoriak. Az átlagéletkor a versenyeinken 30-50 éves korig.

A KEVESEBB NÉHA TÖBB elv mentén nem kívánjuk eseményeinket túltölteni szponzorokkal, így a WTF sorozat esetén például 4 cégben limitáltuk a fizető szponzorok számát. Így a csomagjaink a támogatóink számára értékesebbek.

TÁMOGATNI MENŐ, ezért nem csak szponzorokat keresünk, de mi is támogatunk rászorulókat. Legutóbbi versenyünkön a chip letéti díjakat a futóink felajánlhatták a Suhanj Alapítvány számára, ahol így a végtaghiányos gyerekek úszásoktatására 332.500,-ot adhattunk át. 

SZPONZORÁCIÓS CSOMAGUNK (névadói szintű megjelenés, névadás nélkül):

- 20 fős csapat nevezés

- Egyedi facebook kampány kialakítása (pl. fotóalbumaink az E.ON oldalán jelennek meg, nem nálunk)

- Logóelhelyezés az eseménypólón, esemény rajtzsákján

- Éremszalagon logóelhelyezés

- Egyedi méretű sátorhely a versenyközpontban

- Befutózóna molinózáson logóelhelyezés

- Megjelenés a verseny rajtkapuján

- E.ON rajtkapu kihelyezése az útvonalon

- Dobogósok díjazása

CSOMAGÁR:

A felsorolt  szponzori megjelenésekért 3 verseny támogatása esetén 700.000,- támogatást kérünk versenyenként, éves összesítésben 2.100.000,-ot. A MÓKUS KÖR esetében éves támogatásként 500.000,-ot kérünk, mely külön is választható lehetőség.

KÖSZÖNJÜK, DE MI CSAK FUTNI SZERETNÉNK:

Amennyiben nem sikerül szponzorációs megállapodást kötnünk, abban az esetben is örömmel látjuk dolgozóikat futóként a versenyeinken, nevezési díjukról cégek részére is tudunk számlát kiállítani, amennyiben a munkahely fizeti a nevezési díjukat, ezzel támogatva sportolásukat.

EGYEDI CSOMAGOK ÉS MEGOLDÁSOK:

Minden újra nyitottak vagyunk, ezért szponzorációs csomagjaink mindig testreszabhatók, igény szerint egyes elemeket elhagyhatunk, míg másokat hozzávehetünk.

A fenti felsorolás csak a leggyakoribb igényeket fedi le, mi ennél sokkal többre vagyunk képesek. Olyan speciális megjelenési formákra is nyitottak vagyunk, mint az egyedi, a szponzort is tartalmazó rajtkapu borítás legyártása, az eseményfilmen való megjelenés, eseményfotók logózása,  egy frissítőpont, útvonalszakasz, vagy futótáv elnevezése (pl. E.ON frissítőpont a Pap-réten), vagy a versenyközponttól eltérő helyen, az útvonalon történő megjelenések, brand elemek.  A VÉRMÓKUS KÖR további lehetőségeket rejt, az útvonaltáblázás, az egész évben működő versenyközpont (Szépjuhászné étterem) és a folyamatos futóaktivitás miatt is.

71536586_512235856232159_265913032014980