top of page

ATRYUM FASHION CITY
MIKULÁS CHALLENGE

Újra itt!

Az ATRYUM FASHION CITY idén harmadszor is meglep benneteket egy kihívással, támogatva a sportolást és a versenyszellemet - te mennyi idő alatt futod a Szigetkört? :) 

Valódi verseny - kezdőknek és gyerekeknek is

A táv ezúttal a klasszikus Szigetkör, a mérce, az alap, a helyszín, ahova legalább egyszer minden futó eljut. A 14 év alattiak ráadásul ingyen indulnak ezen a kihíváson :)

9 napod lesz

... hogy teljesítsd a távot, a kihívás 2021. november 27.-től december 5-ig él majd

Fergeteges záróbuli - Mikulással

A kihívást egy közös Mikulás partival zárjuk ahol díjátadó, eredményhirdetés és Mikulás is lesz - ott a helyed!

ATRYUM hátoldal (1).png

Fuss a téli divat után!

ÚJDONSÁG:

A legújabb Atryum Fashion City kihíváson a RAJT/CÉL helyszíne a Margitszigeten található, a mért kör tényleg csak egy szigetkör :)

A kihívást 2021. november 27. és december 5. között, egyénileg teljesítheted.

A gyereknevezés ingyenes 14 éves korig.


A kedvezményes nevezés 1.990,- forint, tartalmazza a téli dizájnnal ellátott technikai pólót,  befutócsomagot és a lehetőséget, hogy értékes nyereményeket nyerj.


A póló és a verseny további költségeit, valamint a további díjakat az Atryum Fashion City és a RUNaway biztosítja.

A verseny díjazása

Női / Férfi 1-3. helyezett

Az első 3 női és férfi helyezett, aki teljesítését trackel tudja igazolni egyenként 40 000 Ft értékű, az Atryum Fashion City-ben 100%-ban beváltható utalványt nyer. A helyezetteket várjuk egy közös fotóra és a díjak átadására a záróünnepélyen.

IKON VASARLASI UTALV 01.png
205195826_944050683050672_3196589362746430189_n.jpg

Női / Férfi 4-6. helyezett

Az második 3 női és férfi helyezett, aki teljesítését trackel tudja igazolni egyenként egy-egy RUNaway verseny/instant nevezést nyer. A helyezetteket várjuk egy közös fotóra és a díjak átadására a záróünnepélyen.

Minden induló

Minden induló egy Atryum Fashion City technikai pólót kap, amiben teljesíti a távot, a célba érkezéskor pedig  befutócsomagot kap, amely több ajándékot is tartalmaz és egy 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből).

253527485_3101674206742697_1239470672246851181_n (1).jpg
IKON VASARLASI UTALV 01.png

Minden 10. induló

Korlátlan mennyiségű 20.000 FT értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, a távot teljesítők 10%-anak mértékéig (azaz 200 induló esetén 20 induló nyer vásárlási utalványt.)

3 szerencsés

Fotózd le magad az ajándék pólóban az Atryum Fashion City áruház előtt, töltsd fel a fotót a Facebook eseményhez és nyerd meg egyikét a 3 db 10 000 Ft-os vásárlási utalványnak! (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből)

szelfizz - Facebook bejegyzés (2).png
Santa's Love

Mikulás ZÁRÓÜNNEPÉLY és díjkiosztó
- további díjak

A verseny záróünnepélyén egy hatalmas Mikulás partira várunk, ahol velünk lesz személyesen a Mikulás is és sok-sok ajándékot sorsolunk ki a JELENLÉVŐK KÖZT, többek közt:

  • 5* 20 000 Ft ATRYUM vásárlási utalványt

  • 3 RUNaway instant nevezést 

Sok-sok szeretettel vár mindenkit a Mikulás!

Az ATRYUM COLD Challenge 
kör tudnivalói

Táv és útvonal

ATRYUM Mikulás challenge (5,3 km)

Egy szigetkör, a RAJT/CÉL helyszín a Margithíd felőli "körforgalom mellett, a pesti oldalon a kőépületnél (régi mosdó) található.

A Nyugati térről és vissza része most nem számít bele a kihívás mért idejébe, itt nyugodtan sétálhatsz is, vagy mehetsz BKV-val.

A pólót az iNDULÁS ELŐTT kell az Atryumban átvenni, enélkül nem tudsz elindulni, az áruházban indulás előtt aktiválják a kódod! A befutócsomagot a célbaérkezés után szintén az ATRYUM Fashion City áruházban veheted át (Nyugati tér 7.)

Letölthető gpx track

Ingyenes gyereknevezés

A gyerekek 14 alatt INGYENESEN teljesíthetik a kihívást.

1990 Ft

Az ATRYUM Challenge körön az indulás 1990 Ft és nevezéshez kötött. A díjat a ATRYUM Fashion City biztosítja, ezért nevezéskor az ATRYUM Fashion City hírlevelére automatikusan feliratkozol.

Nevezés és teljesítés

Mi az az instant kör? Az instant QR kódos futások részleteit és a teljesítés módját, valamint minden egyéb információt megtalálsz ITT.

Versenyszabályzat ITT. 

Táv és útvonal

ATRYUM challenge kör (5,3 km) 

Egy szigetkör, a RAJT/CÉL helyszín a Margithíd felőli "körforgalom mellett, a pesti oldalon a kőépületnél (régi mosdó) található.

A Nyugati térről és vissza része most nem számít bele a kihívás mért idejébe, itt nyugodtan sétálhatsz is, vagy mehetsz BKV-val.

A pólót és a befutócsomagot a célbaérkezés után az ATRYUM Fashion City áruházban veheted át (Nyugati tér 7.)

Támogatók

124047113_101521491775423_6068367176638737789_n.jpg
IKON TWIZY 01 (1).png
Szentkiralyi emblema kek.png
Vizangyal logo.png
BLUE LOGO (3).JPG

Hard Lite

Hard Seltzer – eszik vagy isszák?

Isszák, méghozzá egyre többen!

Vízangyal

Kényeztesd magad a természet erejével!

Szentkirályi
Magyarország

Magyarország egyik legmeghatározóbb, családi kézben lévő élelmiszeripari vállalata.

eAutóbérlés

Próbáld ki Te is a városi közlekedés könnyed formáját, ezzel megkímélve a környezetet!

Atryum Fashion City

New York, London, Párizs, Milánó és Berlin sikeres divat világmárkáiból válogathatsz folyamatos, jelentős kedvezményekkel Budapest lüktető szívében.

Tudnivalók a teljesítéshez

Szintidő

4 óra, így van időtök a legjobb szelfiket elkészíteni IS :)

Start / Cél / Díjazás

RAJT: Ez alkalommal a rajt és cél helyszíne a szigeten található. A Margit-híd felől a "körforgalom mellett, a pesti oldalon, a futópálya mentén a kis kőépületnél (régi mosdó) található.

A PÓLÓT AZ INDULÁS ELŐTT KELL ÁTVENNED, itt aktiváljuk a kódodat is.

Miután célbaértél, gyere be az áruházba, a Budapest, Nyugati tér 7. szám alá. Az ATRYUM Fashion City 3. emeletén kapod meg a jutalmadat.

A díjak csak nyitvatartási időben állnak rendelkezésre. Későbbi átvételt nem tudunk biztosítani.

Sorsolás: 2021. december 5. 17 óra, az Atryum Fashion City üzletében

Vízvételi lehetőség, mosdóhasználat 

Az ATRYUM Fashion Cityben találsz mosdót, ahol át is veheted a teljesítői pólót.

Az útvonalon számos, jelenleg még működő ivókutat találsz, de a hideg beálltával ez megváltozhat.

Segítség

Ha bárhol elakadsz, problémába ütközöl, keress minket telefonon, segítünk hogy tovább mehess: Karlovitz Máté +36 20 460 5191

Felelősségvállalás

A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó futás, melyen neked kell gondoskodnod magadról. Vigyázz, mert az útvonal több helyen keresztez autóutat. A nevezéseddel elfogadod, hogy a KRESZ betartása kötelező, az utakon nem futva kelsz át, a teljesítményed nem azon a pár másodpercen múlik. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd.

Gyerekek 16 éves kor alatt csak felnőtt felügyelettel indulhatnak, 16 év felett a szülő felelősségvállalása mellett, akár egyedül is.

Nevezéseddel elfogadod a fair play szabályait, az útvonal bármilyen lerövidítése, átvágása a sorsolásból való kizárással jár. Az első 3 helyezett minden esetben köteles teljesítését az útvonal trackjének bemutatásával igazolni. 

Minden induló csak egyszer nevezhet és egyszer futhat. Fenntartjuk a jogot, hogy ezt bármikor ellenőrizzük. 

bottom of page