top of page
ATRYUM FACEBOOK 1920x1080 px.jpg

ATRYUM CHALLENGE futókihívás

Fuss a divat után!

A nevezés ingyenes!

Fuss egy könnyed Szigetkört a Nyugati térről, az ATRYUM FASHION CITY elől rajtolva és érkezve.

A kihívást 2021. június 5. és június 13. között, egyénileg teljesítheted.

A nevezés ingyenes, a díjakat az Atryum Fashion City biztosítja.

NYEREMÉNYEK:

• 6 x 60.000 FT értékű vásárlási utalvány: a női/férfi első 3 helyezett mindegyike személyenként


• Korlátlan mennyiségű 20.000 FT értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, a távot teljesítők 10%-anak mértékéig (azaz 200 induló esetén 20 induló nyer vásárlási utalványt.)


• Minden induló után jótékonysági célra fordítunk  1.000 FT értékű vásárlási utalványt


• Minden induló egy Atryum Fashion City pólót kap, amiben teljesíti a távot, a célba érkezéskor pedig  befutócsomagot kap, amely apró ajándékot tartalmaz és egy 10.000,- értékű vásárlási utalványt (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből).

• Fotózd le magad az ajándék pólóban az Atryum Fashion City áruház előtt, töltsd fel a fotót a Facebook eseményhez és nyerd meg egyikét a 3 db 10 000 Ft-os vásárlási utalványnak!

Az ATRYUM Challenge 
körök tudnivalói

Táv és útvonal

ATRYUM challenge kör (8 km) 

Egy szigetkör, a Nyugati térről és vissza, start és cél az Atryum Fashion City elől. (Nyugati tér 7.)

Letölthető gpx track

ATRYUM Challenge kör 

Ingyenes

Az ATRYUM Challenge körön az indulás ingyenes, de nevezéshez kötött. A díjat a ATRYUM Fashion City biztosítja, ezért nevezéskor az ATRYUM Fashion City hírlevelére automatikusan feliratkozol.

Nevezés és teljesítés

Mi az az instant kör? Az instant QR kódos futások részleteit és a teljesítés módját, valamint minden egyéb információt megtalálsz ITT.

Versenyszabályzat ITT. 

Tudnivalók a teljesítéshez

Szintidő

4 óra, így van időtök a legjobb szelfiket elkészíteni IS :)

Start / Cél / Díjazás

Start/cél: Budapest, Nyugati tér 7., az ATRYUM Fashion City főbejárata. Mielőtt elrajtolnál, mozgólépcsővel menj fel a 3. emeletre, hogy átvedd a teljesítéshez az ajándék pólót (itt át is tudsz öltözni).

NYEREMÉNYEK:

• 6 x 60.000 FT értékű vásárlási utalvány: a női/férfi első 3 helyezett mindegyike személyenként


• Korlátlan mennyiségű 20.000 FT értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, a távot teljesítők 10%-anak mértékéig (azaz 200 induló esetén 20 induló nyer vásárlási utalványt.)


• Minden induló után jótékonysági célra fordítunk  1.000 FT értékű vásárlási utalványt


• Minden induló egy Atryum Fashion City pólót kap, amiben teljesíti a távot, a célba érkezéskor pedig  befutócsomagot kap, amely apró ajándékot tartalmaz és egy 10.000,- értékű vásárlási utalványt (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből).


• Fotózd le magad az ajándék pólóban az Atryum Fashion City áruház előtt, töltsd fel a fotót a Facebook eseményhez és nyerd meg egyikét a 3 db 10 000 Ft-os vásárlási utalványnak!

A díjak csak nyitvatartási időben állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy a rajt előtt a pólóért és a célba érkezés után az ajándékokért azonnal jelentkezz, a helyszínen a kollégáknál! Későbbi átvételt nem tudunk biztosítani.

Nyitvatartási idők: hétköznap 10:00-19:00, hétvégén 10:00-18:00

Sorsolás: 2021. június 13. 18 óra, az Atryum Fashion City Facebook oldalán

Vízvételi lehetőség, mosdóhasználat 

Az ATRYUM Fashion Cityben találsz mosdót, ahol át is veheted a teljesítői pólót.

Az útvonalon számos ivókutat találsz.

Segítség

Ha bárhol elakadsz, problémába ütközöl, keress minket telefonon, segítünk hogy tovább mehess: Karlovitz Máté +36 20 460 5191

Megközelítés

A verseny rajthelyszíne közelében ismét fizetős a parkolás, de számos tömegközlekedési módon is idejuthatsz. Cím: Budapest, Nyugati tér 7, 1055

Felelősségvállalás

A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó futás, melyen neked kell gondoskodnod magadról. Vigyázz, mert az útvonal több helyen keresztez autóutat. A nevezéseddel elfogadod, hogy a KRESZ betartása kötelező, az utakon nem futva kelsz át, a teljesítményed nem azon a pár másodpercen múlik. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd.

Gyerekek 16 éves kor alatt csak felnőtt felügyelettel indulhatnak, 16 év felett a szülő felelősségvállalása mellett, akár egyedül is.

Nevezéseddel elfogadod a fair play szabályait, az útvonal bármilyen lerövidítése, átvágása a sorsolásból való kizárással jár. Az első 3 helyezett minden esetben köteles teljesítését az útvonal trackjének bemutatásával igazolni. 

Minden induló csak egyszer nevezhet és egyszer futhat. Fenntartjuk a jogot, hogy ezt bármikor ellenőrizzük. 

Outdoor Workout

QR kódok pontos helyei

Letölthető, kinyomtatható, fotókkal ellátott, magaddal vihető dokumentum formájában itt találod a leírást.

A rajt helyszínére érve az ATRYUM Fashion City főbejárata előtt találod magad. Lépj be az áruházba, menj fel a 3. emeletre, és vedd át a teljesítői pólódat (itt a próbafülkében át is tudsz öltözni, és az emeleten mosdót is találsz).

1. RAJT:

A főbejáratban a két ajtó között, a kihívás plakátja alatt felragasztva találod a verseny rajtkódját. Olvasd be a telefonoddal a QR kódot, majd nyisd meg a felugró weboldalt, ahol bekérjük a futóazonosítódat (ezt a nevezés létrehozásakor kapod).

Fuss az útvonal alapján ki a Margitszigetre (mindegy melyik oldalán futsz a körútnak, de a KRESZ betartása kötelező), majd szigeti bejáróról fuss le jobbra a rekortán pályára, és az óra járásával ellentétes irányban kezdd el körbefutni a szigetet (az Árpád-híd irányába.) Hamarosan elérsz az Építők Kajak Klubbig, ahol az 1. ellenőrző pont vár.

1. ELLENŐRZŐ PONT:

Az ÉPÍTŐK KAJAK KLUB kerítésén a nem használt kapura alul felragasztva találod a kódot térdmagasságban.

Olvasd be, majd a felugró ablakban ismét add meg a futóazonosítód.

Fuss tovább a rekortán pályán (egy teljes kört fogsz futni a kódok mentén), egészen amíg az Árpád-hídhoz érsz. Itt vár a 2. ellenőrző pont.

2. ELLENŐRZŐ PONT

A rekortán pálya keresztezi a hídra vezető utat, itt a nagyméretű Margitszigeti tájékoztató tábla jobb felső sarkán találod a kódot.

Ha beolvastad és becsekkoltál, nézz körül, mielőtt átkelsz az úton. Tovább futva hamarosan a Palatinus fürdő hátsó oldalánál futva érsz a 3. ellenőrző ponthoz.

3. ELLENŐRZŐ PONT

A kódot a gazdasági bejárat mellett találod a bejárattal szemben a Duna felőli oldalon egy nagy fára rögzítve.

Csekkolj be, majd fuss tovább a körön, elhagyod a Hajós Alfréd uszodát, majd a Margitszigeti Atlétikai Centrumot, amikor a Sziget Klubhoz érsz. Itt vár a 4. ellenőrző pont.

4. ELLENŐRZŐ PONT

A kódot a Sziget Klub bejáratával szemben a vizibusz kikötő tájékoztató tábláin találod, a futópálya mellett.

Csekkolj be itt is, majd fuss tovább a körön, így hamarosan visszaérsz arra a pontra, ahol megkezdted a szigetkört. Innen fuss vissza az áruházhoz a Nyugati térre, fokozottan figyelj az átkeléseknél. Az áruház bejáratán vár a rajt kód mellett az utolsó beolvasandó kód.

5. CÉL

Nyugati tér 7., Atryum Fashion City bejárat. Olvasd be a a rajt kódja mellett elhelyezett célkódot, ezzel megáll az időmérésed.

Gratulálunk! Fújd ki magad, majd menj fel ismét a 3. emeletre, és vedd át a befutócsomagodat, amiben egy palack vízet, egy csoki-, vagy müzliszeletet és egy 10.000,-os utalványt találsz (részletek a leírásban). Reméljük te is a szerencsés nyertesek között leszel, akik további vásárlási utalványokat is nyernek.

bottom of page