top of page
124047113_101521491775423_6068367176638737789_n.jpg

ATRYUM FASHION CITY CHALLENGE biciklis kihívás szeptember 18-26-ig


Tekerj a divat után!

Két távon kínálunk kerékpáron teljesíthető instant kört, margitszigeti rajt-cél helyszínnel.

A Családi táv 15 km, és a Hajógyári-szigetre vezet, majd vissza.

A Sport táv Szentendréig kanyarog és vezet vissza a szigetre 44 km-en.

Vedd át a technikai pólód a Nyugati téren, az ATRYUM FASHION CITY-ben és tekerj egy jót a Margitszigetről rajtolva és érkezve.

A kihívást 2021. szeptember 18. reggel 10:00 és szeptember 26. 18:00 között, az Atryum Fashion City nyitva tartási idejében bármikor egyénileg teljesítheted.

A nevezés jelképes 1.000 forint, mely tartalmazza a 4.400 forint értékű technikai pólót! A díjakat az Atryum Fashion City biztosítja.

RAJTCSOMAG:

•         Minden induló egy Atryum Fashion City technikai pólót kap, amiben teljesíti a távot, a célba érkezéskor pedig  befutócsomagot kap, amely több ajándékot tartalmaz és egy 10.000,- értékű vásárlási utalványt (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből).

NYEREMÉNYEK:

•         Minden induló után jótékonysági célra fordítunk  1.000 forint értékű vásárlási utalványt

•         Korlátlan mennyiségű 20.000 forint értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, a távot teljesítők 10%-anak mértékéig (azaz 200 induló esetén 20 induló nyer vásárlási utalványt.)​

•         Fotózd le magad a technikai pólóban az Atryum Fashion City áruház előtt, töltsd fel a fotót a facebookra vagy az instagramra és nyerd meg egyikét a 3 db 10.000 forintos vásárlási utalványnak!

•        10 női és 10 férfi teljesítőt sorsolunk ki, aki egy 4 órás tesztvezetésre vihetik az Atryum Fashion City Twizy autók egyikét.

•         3 db ajándék Gold kártyát sorsolunk az áruházba, ami állandó 10% azonnali kedvezményt jelent a teljes árú termékekre és 5% jóváírást az akciós árú termékek vásárlásakor

•         Meglepetés sorsolás azok között, akik részt vesznek a záróeseményen, 2021.09.26-án 18:00-kor az Atryum Fashion City-ben: 3-3 db női és férfi megjelenő 20.000 forintos utalványt nyer.

A díjak csak nyitvatartási időben állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy a rajt előtt a pólóért és a célba érkezés után az ajándékokért azonnal jelentkezz, a helyszínen a kollégáknál! Későbbi átvételt nem tudunk biztosítani.

Nyitvatartási idők: hétköznap 10:00-19:00, hétvégén 10:00-18:00

Sorsolás: 2021. szeptember 26. 18 óra, az Atryum Fashion City földszintjén mely követhető az árhuáz facebook  oldalán is.

VÁLASZTHATÓ
PÓLÓ DIZÁJN

Az ATRYUM FASHION CITY Challenge 
körök tudnivalói

CSALÁDI táv és útvonal

CSALÁDI kör (15 km) 

Online megtekinthető útvonal: itt

Letölthető gpx track: itt

Letölthető, részletes, fotós leírás a teljesítésről: itt

Vedd át a rajtcsomagod az Atryum Fashion City-ben (Nyugati tér 7.), majd rajtolj el a Margit-szigetről. Az útvonal végighalad a szigeten, az Árpád-híd kerékpárútján át Óbudára, majd az Eurovelo 6 útvonalán a Hajógyári-szigetig. Itt a K-hídon tekerj be a szigetre, tekerj el az ellenőrzőpontig, melyet ATRYUMos táblával jelölünk, és ugyanezen az útvonalon vissza.

SPORT táv és útvonal

SPORT kör (44 km) 

Online megtekinthető útvonal: itt

Letölthető gpx track: itt

Letölthető, részletes, fotós leírás a teljesítésről: itt

Vedd át a rajtcsomagod az Atryum Fashion City-ben (Nyugati tér 7.), majd rajtolj el a Margit-szigetről. Az útvonal végighalad a szigeten, az Árpád-híd kerékpárútján át Óbudára, majd az Eurovelo 6 útvonalán a szentendrei ellenőrzőpontig, melyet ATRYUMos táblával jelölünk, és ugyanezen az útvonalon vissza.

Jelképes nevezési díj

Az ATRYUM FASHION CITY Challenge körön az indulás jelképes 1.000 forint, de ebben az árban már a 4.400 forint értékű technikai póló is benne van. A további költségeket az ATRYUM Fashion City biztosítja, ezért nevezéskor az ATRYUM Fashion City hírlevelére automatikusan feliratkozol.

Nevezés és teljesítés

Mi az az instant kör? Az instant QR kódos kihívások részleteit és a teljesítés módját, valamint minden egyéb információt megtalálsz ITT.

Versenyszabályzat ITT. 

VERSENYSZABÁLYZAT

Biztonsági szabályok

A teljesítés során elsődleges a KRESZ betartása, és a biztonságod szem előtt tartása. Ez egy önellátó esemény, így a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak az esetlegesen bekövetkező balesetekért, káreseményekért. Nevezéseddel a versenyszabályzatot elfogadod, magadra és versenytársaidra nézve kötelezőnek tekinted. A szervezők szintén nem vállalnak felelősséget arra nézve, hogy megfelelő felkészültség mellett indulj el a kihívásra, mind ruházat, étel, ital, mind a kerékpár műszaki felkészültsége szempontjából.

Mikor teljesíthetem?

A teljesítés kizárólag szeptember 18-a és 26-a között, a következő időszakokban lehetséges, amibe a rajt és cél időpontja is bele kell essen:
hétfő10:00–19:00
kedd10:00–19:00
szerda10:00–19:00
csütörtök10:00–19:00
péntek10:00–19:00
szombat10:00–18:00
vasárnap10:00–18:00

Mi kell az érvényes teljesítéshez?

A teljesítésnek kerékpáron kell történnie, de az lehet bármilyen: városi, MTB, országúti, velocipéd, tandem, fekvőbringa, sőt akár ebike is. Az érvényes teljesítéshez az kell, hogy a többi szabály betartása mellett rendelkezz érvényes, befizetett nevezéssel, vedd át a rajtcsomagod az ATRYUM Fashion Cityben, ahol ekkor megtörténik az aktiválás, olvasd be a RAJT, ELLENŐRZŐPONT és CÉL helyszíneken a QR kódokat és írd be az azonosítódat. Ezeket önállóan kell beolvasnod, és ellenőrizned, amit megtehetsz minden kódbeolvasás után a bikeaway.hu/eredmenyek oldalon.

Lemondás, átírás, átnevezés, COVID információk

Mivel ez egy egyénileg teljesíthető kihívás így a legszigorúbb járványügyi korlátozások mellett is megtartható. Covid oltási igazolvány nélkül is teljesíthető. Ezen a kihívásunkon sajnos sem lemondásra, sem a nevezések átadására nincs lehetőség. A létrejött nevezéseket csak ezen a kihíváson tudod felhasználni. Amennyiben nem használod fel a nevezésed a versenykiírásban szereplő időszakon belül, úgy a befizetésed elvész, azt a későbbiekben semmilyen módon visszaadni nem tudjuk.

Tudnivalók a teljesítéshez

Szintidő

Egységesen 8 óra, így van időtök a legjobb szelfiket elkészíteni IS :)

Start / Cél / Ellenőrzőpont

A távok részletes leírása, a pontok helyei fényképekkel, egyéb információk innen letölthetők:

CSALÁDI TÁV

SPORT TÁV

Vízvételi lehetőség, mosdóhasználat 

Az ATRYUM Fashion Cityben találsz mosdót, ahol át is veheted a teljesítői pólót.

Mindkét útvonalon számos ivókutat találsz.

Segítség

Ha bárhol elakadsz, problémába ütközöl, keress minket telefonon, segítünk hogy tovább mehess: Karlovitz Máté +36 20 460 5191

Megközelítés

Javasoljuk a kerékpáros érkezést, de ha messziről jönnél, a verseny rajthelyszíne közelében ismét fizetős a parkolás. Cím: Budapest, Nyugati tér 7, 1055

Felelősségvállalás

A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó kihívás, melyen neked kell gondoskodnod magadról. Vigyázz, mert a kihívások útvonala több helyen keresztez autóutat, van ahol nem kerékpárúton halad. A nevezéseddel elfogadod, hogy a KRESZ betartása kötelező, az utakon körültekintően kelsz át. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd.

Gyerekek 18 éves kor alatt csak felnőtt felügyelettel indulhatnak.

Nevezéseddel elfogadod a fair play szabályait, az útvonal bármilyen lerövidítése, átvágása a sorsolásból való kizárással jár.

Minden induló távonként csak egyszer nevezhet és egyszer teljesíthet, de mindkét távra benevezhetsz. Fenntartjuk a jogot, hogy ezt bármikor ellenőrizzük. 

bottom of page