ATRYUM FACEBOOK 1920x1080 px.jpg
 

ATRYUM CHALLENGE futókihívás

Fuss a divat után!

A nevezés ingyenes!

Fuss egy könnyed Szigetkört a Nyugati térről, az ATRYUM FASHION CITY elől rajtolva és érkezve.

A kihívást 2021. június 5. és június 13. között, egyénileg teljesítheted.

A nevezés ingyenes, a díjakat az Atryum Fashion City biztosítja.

NYEREMÉNYEK:

• 6 x 60.000 FT értékű vásárlási utalvány: a női/férfi első 3 helyezett mindegyike személyenként


• Korlátlan mennyiségű 20.000 FT értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, a távot teljesítők 10%-anak mértékéig (azaz 200 induló esetén 20 induló nyer vásárlási utalványt.)


• Minden induló után jótékonysági célra fordítunk  1.000 FT értékű vásárlási utalványt


• Minden induló egy Atryum Fashion City pólót kap, amiben teljesíti a távot, a célba érkezéskor pedig  befutócsomagot kap, amely apró ajándékot tartalmaz és egy 10.000,- értékű vásárlási utalványt (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből).

• Fotózd le magad az ajándék pólóban az Atryum Fashion City áruház előtt, töltsd fel a fotót a Facebook eseményhez és nyerd meg egyikét a 3 db 10 000 Ft-os vásárlási utalványnak!

 
 

Az ATRYUM Challenge 
körök tudnivalói

Táv és útvonal

ATRYUM challenge kör (8 km) 

Egy szigetkör, a Nyugati térről és vissza, start és cél az Atryum Fashion City elől. (Nyugati tér 7.)

Letölthető gpx track

Ingyenes

Az ATRYUM Challenge körön az indulás ingyenes, de nevezéshez kötött. A díjat a ATRYUM Fashion City biztosítja, ezért nevezéskor az ATRYUM Fashion City hírlevelére automatikusan feliratkozol.

Nevezés és teljesítés

Mi az az instant kör? Az instant QR kódos futások részleteit és a teljesítés módját, valamint minden egyéb információt megtalálsz ITT.

Versenyszabályzat ITT. 

 
 
 

Tudnivalók a teljesítéshez

Szintidő

4 óra, így van időtök a legjobb szelfiket elkészíteni IS :)

Start / Cél / Díjazás

Start/cél: Budapest, Nyugati tér 7., az ATRYUM Fashion City főbejárata. Mielőtt elrajtolnál, mozgólépcsővel menj fel a 3. emeletre, hogy átvedd a teljesítéshez az ajándék pólót (itt át is tudsz öltözni).

NYEREMÉNYEK:

• 6 x 60.000 FT értékű vásárlási utalvány: a női/férfi első 3 helyezett mindegyike személyenként


• Korlátlan mennyiségű 20.000 FT értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, a távot teljesítők 10%-anak mértékéig (azaz 200 induló esetén 20 induló nyer vásárlási utalványt.)


• Minden induló után jótékonysági célra fordítunk  1.000 FT értékű vásárlási utalványt


• Minden induló egy Atryum Fashion City pólót kap, amiben teljesíti a távot, a célba érkezéskor pedig  befutócsomagot kap, amely apró ajándékot tartalmaz és egy 10.000,- értékű vásárlási utalványt (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből).


• Fotózd le magad az ajándék pólóban az Atryum Fashion City áruház előtt, töltsd fel a fotót a Facebook eseményhez és nyerd meg egyikét a 3 db 10 000 Ft-os vásárlási utalványnak!

A díjak csak nyitvatartási időben állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy a rajt előtt a pólóért és a célba érkezés után az ajándékokért azonnal jelentkezz, a helyszínen a kollégáknál! Későbbi átvételt nem tudunk biztosítani.

Nyitvatartási idők: hétköznap 10:00-19:00, hétvégén 10:00-18:00

Sorsolás: 2021. június 13. 18 óra, az Atryum Fashion City Facebook oldalán

Vízvételi lehetőség, mosdóhasználat 

Az ATRYUM Fashion Cityben találsz mosdót, ahol át is veheted a teljesítői pólót.

Az útvonalon számos ivókutat találsz.

Segítség

Ha bárhol elakadsz, problémába ütközöl, keress minket telefonon, segítünk hogy tovább mehess: Karlovitz Máté +36 20 460 5191

Megközelítés

A verseny rajthelyszíne közelében ismét fizetős a parkolás, de számos tömegközlekedési módon is idejuthatsz. Cím: Budapest, Nyugati tér 7, 1055

Felelősségvállalás

A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó futás, melyen neked kell gondoskodnod magadról. Vigyázz, mert az útvonal több helyen keresztez autóutat. A nevezéseddel elfogadod, hogy a KRESZ betartása kötelező, az utakon nem futva kelsz át, a teljesítményed nem azon a pár másodpercen múlik. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd.

Gyerekek 16 éves kor alatt csak felnőtt felügyelettel indulhatnak, 16 év felett a szülő felelősségvállalása mellett, akár egyedül is.

Nevezéseddel elfogadod a fair play szabályait, az útvonal bármilyen lerövidítése, átvágása a sorsolásból való kizárással jár. Az első 3 helyezett minden esetben köteles teljesítését az útvonal trackjének bemutatásával igazolni. 

Minden induló csak egyszer nevezhet és egyszer futhat. Fenntartjuk a jogot, hogy ezt bármikor ellenőrizzük. 

 
Outdoor Workout

QR kódok pontos helyei

 

Letölthető, kinyomtatható, fotókkal ellátott, magaddal vihető dokumentum formájában itt találod a leírást.

A rajt helyszínére érve az ATRYUM Fashion City főbejárata előtt találod magad. Lépj be az áruházba, menj fel a 3. emeletre, és vedd át a teljesítői pólódat (itt a próbafülkében át is tudsz öltözni, és az emeleten mosdót is találsz).

1. RAJT:

A főbejáratban a két ajtó között, a kihívás plakátja alatt felragasztva találod a verseny rajtkódját. Olvasd be a telefonoddal a QR kódot, majd nyisd meg a felugró weboldalt, ahol bekérjük a futóazonosítódat (ezt a nevezés létrehozásakor kapod).

Fuss az útvonal alapján ki a Margitszigetre (mindegy melyik oldalán futsz a körútnak, de a KRESZ betartása kötelező), majd szigeti bejáróról fuss le jobbra a rekortán pályára, és az óra járásával ellentétes irányban kezdd el körbefutni a szigetet (az Árpád-híd irányába.) Hamarosan elérsz az Építők Kajak Klubbig, ahol az 1. ellenőrző pont vár.

1. ELLENŐRZŐ PONT:

Az ÉPÍTŐK KAJAK KLUB kerítésén a nem használt kapura alul felragasztva találod a kódot térdmagasságban.

Olvasd be, majd a felugró ablakban ismét add meg a futóazonosítód.

Fuss tovább a rekortán pályán (egy teljes kört fogsz futni a kódok mentén), egészen amíg az Árpád-hídhoz érsz. Itt vár a 2. ellenőrző pont.

2. ELLENŐRZŐ PONT

A rekortán pálya keresztezi a hídra vezető utat, itt a nagyméretű Margitszigeti tájékoztató tábla jobb felső sarkán találod a kódot.

Ha beolvastad és becsekkoltál, nézz körül, mielőtt átkelsz az úton. Tovább futva hamarosan a Palatinus fürdő hátsó oldalánál futva érsz a 3. ellenőrző ponthoz.

3. ELLENŐRZŐ PONT

A kódot a gazdasági bejárat mellett találod a bejárattal szemben a Duna felőli oldalon egy nagy fára rögzítve.

Csekkolj be, majd fuss tovább a körön, elhagyod a Hajós Alfréd uszodát, majd a Margitszigeti Atlétikai Centrumot, amikor a Sziget Klubhoz érsz. Itt vár a 4. ellenőrző pont.

4. ELLENŐRZŐ PONT

A kódot a Sziget Klub bejáratával szemben a vizibusz kikötő tájékoztató tábláin találod, a futópálya mellett.

Csekkolj be itt is, majd fuss tovább a körön, így hamarosan visszaérsz arra a pontra, ahol megkezdted a szigetkört. Innen fuss vissza az áruházhoz a Nyugati térre, fokozottan figyelj az átkeléseknél. Az áruház bejáratán vár a rajt kód mellett az utolsó beolvasandó kód.

5. CÉL

Nyugati tér 7., Atryum Fashion City bejárat. Olvasd be a a rajt kódja mellett elhelyezett célkódot, ezzel megáll az időmérésed.

Gratulálunk! Fújd ki magad, majd menj fel ismét a 3. emeletre, és vedd át a befutócsomagodat, amiben egy palack vízet, egy csoki-, vagy müzliszeletet és egy 10.000,-os utalványt találsz (részletek a leírásban). Reméljük te is a szerencsés nyertesek között leszel, akik további vásárlási utalványokat is nyernek.