top of page
1200x630 FB BEJEGYZÉS FUTÁS 2 (005).jpg

Atryum LEGNEHEZEBB KILOMÉTER futókihívás

Fuss a divat után!

Egy 8 kilométer hosszú futásra csábítunk, amiben van egy 1 LEGNEHEZEBB KILOMÉTER. Ezt teljes erődből kell megfutnod, és megnézned mi a legjobb, amit kihozhatsz magadból :)

Az útvonal érinti a Margitszigetet és a legszebb pesti rakpart szakaszt.

Emlékeztek a tavaly nyári kihívásra, a szigetkör futásra? Ezen kicsit csavarunk most:

A rajt - cél marad az ATRYUM FASHION CITY, ahonnan kifutunk a szigetre, de a másik végén az Árpád-hídon át el is hagyjuk, visszafutunk a pesti oldalra, ahol jön az EXTRA kihívás: egy kilométert fuss le a maximális tempóddal, majd kocogj be a célba

A kihívást 2022. május 21-29. között, egyénileg teljesítheted.

A pólót és a díjakat az Atryum Fashion City biztosítja.

NYEREMÉNYEK:

Minden induló egy Atryum Fashion City pólót kap, amiben teljesíti a távot, a célba érkezéskor pedig  befutócsomagot kap, amely apró ajándékot tartalmaz és egy 10.000,- értékű vásárlási utalványt (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből).

• 6 x 60.000 FT értékű vásárlási utalvány: a női/férfi első 3 helyezett mindegyike személyenként, a legnehezebb kilométer (az 1 km alapján)

• Korlátlan mennyiségű 20.000 FT értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, a távot teljesítők 10%-anak mértékéig (azaz 200 induló esetén 20 induló nyer vásárlási utalványt.)


• Minden induló után jótékonysági célra fordítunk  1.000 FT értékű vásárlási utalványt

• Fotózd le magad az ajándék pólóban az Atryum Fashion City áruház előtt, töltsd fel a fotót a Facebook eseményhez és nyerd meg egyikét a 3 db 10 000 Ft-os vásárlási utalványnak!

Az Atryum LEGNEHEZEBB KILOMÉTER tudnivalói

Letölthető útvonal leírás

Az EXTRA KILOMÉTER

Az Árpád híd alatt, a pesti rakparton, a Moszkva sétányon helyeztük el az extra szakasz kezdetét jelző QR kódot, és egy kilométerrel lejjebb, a kilométer vége kódot. Mindkét kódot kétszer olvashatod be.

Eredménylista

A LEGNEHEZEBB KILOMÉTER LEGJOBBJAI:

Fújd ki magad, és hajrá

Az 1 km kezdetén és végén található kódoknál kétszer tudsz csippantani, egyszer amikor odaérsz, egyszer pedig amikor nekifutsz a szakasznak. Így van lehetőséged kifújni magad az extra kilométer előtt és után is. Lásd lejjebb. A pihenőidőt ez alapján vonja le a rendszer, ha csak egyszer olvasod be a kódot, nem von le időt.

Táv és útvonal

Atryum LEGNEHEZEBB KILOMÉTER kör (8 km) 

A Nyugati térről rajtol és vissza, start és cél az Atryum Fashion City elől. (Nyugati tér 7.)

Letölthető GPX track: ATRYUM Challenge kör 

Az EXTRA 1 km eredményeit ITT találod.

Jelképes nevezési díj

Az ATRYUM Challenge körön az indulás nevezéshez kötött és mindössze 990,-. A pólót és a díjakat a ATRYUM Fashion City biztosítja, ezért nevezéskor az ATRYUM Fashion City hírlevelére automatikusan feliratkozol. A pólók a futók általános méretében készülnek, nem tudjuk garantálni, hogy a kihívás végén is minden méret elérhető lesz.

Tudnivalók a teljesítéshez

ZÁRÓESEMÉNY

Nagyszabású záróeseményt tartunk az Atryum Fashion City földszintjén 2022. május 29. 17:30-kor.

FIGYELEM, bizonyos ajándékokat csak az itt megjelentek között fogunk sorsolni, így mindeképp érdemes lesz eljönni.

DÍJAZÁS

NYEREMÉNYEK:

• 6 x 60.000 FT értékű vásárlási utalvány: a női/férfi első 3 helyezett mindegyike személyenként az 1 km-es extra szakaszon mért eredmények alapján.


• A záróeseményre az Atryum Fashion Citybe személyesen megjelenők között korlátlan mennyiségű 20.000 FT értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, a távot teljesítők 10%-anak mértékéig (azaz 200 induló esetén 20 induló nyer vásárlási utalványt.)

• A záróeseményre az Atryum Fashion Citybe személyesen megjelenők között 3 lányt és 3 fiú ATRYUM Tweezy 4 órás tesztvezetést nyer


• Minden induló után jótékonysági célra fordítunk  1.000 FT értékű vásárlási utalványt


• Minden induló egy Atryum Fashion City pólót kap, amiben teljesíti a távot, a célba érkezéskor pedig  befutócsomagot kap, amely apró ajándékot tartalmaz és egy 10.000,- értékű vásárlási utalványt (50%-os kedvezménykupon, azaz 20000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, a teljes fogyasztói árból, nem az akciós összegekből).


• Fotózd le magad az ajándék pólóban az Atryum Fashion City áruház előtt, töltsd fel a fotót a Facebook eseményhez és nyerd meg egyikét a 3 db 10 000 Ft-os vásárlási utalványnak!

A díjak csak nyitvatartási időben állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy a rajt előtt a pólóért és a célba érkezés után az ajándékokért azonnal jelentkezz, a helyszínen a kollégáknál! Későbbi átvételt nem tudunk biztosítani.

Nyitvatartási idők: hétköznap 10:00-19:00, hétvégén 10:00-18:00

Sorsolás: 2022. május 29. 17:30, az Atryum Fashion City földszintjén.

Szintidő

4 óra, így van időtök a legjobb szelfiket elkészíteni IS :)

Start / Cél / Díjazás

Start/cél: Budapest, Nyugati tér 7., az ATRYUM Fashion City főbejárata. Mielőtt elrajtolnál menj fel a 3. emeletre, hogy átvedd a teljesítéshez az ajándék pólót, ebben fusd a távot (itt át is tudsz öltözni).

Vízvételi lehetőség, mosdóhasználat 

Az ATRYUM Fashion Cityben találsz mosdót, ahol át is veheted a teljesítői pólót.

Az útvonalon számos ivókutat találsz.

Segítség

Ha bárhol elakadsz, problémába ütközöl, keress minket telefonon, segítünk hogy tovább mehess: Karlovitz Máté +36 20 460 5191

Megközelítés

A verseny rajthelyszíne közelében hétköznapokon 08:00-20:00 között fizetős a parkolás, de számos tömegközlekedési módon is idejuthatsz. Cím: Budapest, Nyugati tér 7, 1055

Felelősségvállalás

A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó futás, melyen neked kell gondoskodnod magadról. Vigyázz, mert az útvonal több helyen keresztez autóutat. A nevezéseddel elfogadod, hogy a KRESZ betartása kötelező, az utakon nem futva kelsz át, a teljesítményed nem azon a pár másodpercen múlik. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd.

A játék része a QR kódok beolvasása, az időmérés automata, nem tudunk belenyúlni, az esetleges technikai hibákért nem vállaljuk a felelősséget. Az 1km-es extra szakaszon kizárólag a rendszer által rögzített időeredményt tudjuk elfogadni, ez kerülhet az eredménylistára.

Gyerekek 16 éves kor alatt csak felnőtt felügyelettel indulhatnak, 16 év felett a szülő felelősségvállalása mellett, akár egyedül is.

Nevezéseddel elfogadod a fair play szabályait, az útvonal bármilyen lerövidítése, átvágása a sorsolásból való kizárással jár. Az első 3 helyezett minden esetben köteles teljesítését az útvonal trackjének bemutatásával igazolni. 

Minden induló csak egyszer nevezhet és egyszer futhat. Fenntartjuk a jogot, hogy ezt bármikor ellenőrizzük. 

bottom of page